Tartă Cu Ceapă Caramelizată
Tarta de ceapă caramelizată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă face 16 porții cu 239 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită ceapă, parmezan, ulei de măsline și brânză de capră. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tartă Cu Ceapă Caramelizată, Tartă Cu Ceapă Caramelizată, și Tartă Cu Ceapă Caramelizată.
Instrucțiuni
Îndepărtați pielea exterioară din hârtie din usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele).
Tăiați vârful bulbului de usturoi.
Periați cu 1 lingură de ulei. Înfășurați becul în folie rezistentă.
Se coace la 425 CP timp de 30-35 minute sau până se înmoaie.
Între timp, într-o tigaie mare, gătiți ceapa și oțetul în uleiul rămas la foc mediu timp de 15-20 de minute sau până când ceapa se rumenesc, amestecând frecvent. Pune deoparte.
Se răcește usturoiul timp de 10-15 minute. Strângeți usturoiul înmuiat într-un robot de bucătărie; adăugați făina, untul și sarea. Acoperiți și procesați până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Apăsați pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 11-in negresit. tavă de tartă cu fund detașabil.
Coaceți la 350 de calorii timp de 15 minute.
Într-un robot de bucătărie, combinați brânza de capră, ouăle, pătrunjelul, sarea și piperul; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Presărați 1/2 cană de parmezan în crustă; se acoperă cu busuioc.
Răspândiți amestecul de brânză de capră în crustă.
Aranjați ceapa deasupra; presărați parmezan rămas.
Coaceți timp de 25-30 de minute sau până când este setat.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ruffino Prosecco realizat cu struguri organici cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici]()
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Buchetul este parfumat și plin de note de fructe. Are arome curate de mere, pere și citrice, însoțite de indicii de Glicine. Clare, curate și delicate, cu bule fine pe palat. Aromele Intense de mere și piersici duc la un finisaj plăcut, cu fructe persistente și note florale.