Tarta de ceapă caramelizată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Această rețetă face 16 porții cu 239 calorii, 8g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.11 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă de la Taste of Home necesită ceapă, parmezan, ulei de măsline și brânză de capră. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tartă Cu Ceapă Caramelizată, Tartă Cu Ceapă Caramelizată, și Tartă Cu Ceapă Caramelizată.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați pielea exterioară din hârtie din usturoi (nu curățați și nu separați cuișoarele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2
Tăiați vârful bulbului de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Periați cu 1 lingură de ulei. Înfășurați becul în folie rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4
Se coace la 425 CP timp de 30-35 minute sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Între timp, într-o tigaie mare, gătiți ceapa și oțetul în uleiul rămas la foc mediu timp de 15-20 de minute sau până când ceapa se rumenesc, amestecând frecvent. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se răcește usturoiul timp de 10-15 minute. Strângeți usturoiul înmuiat într-un robot de bucătărie; adăugați făina, untul și sarea. Acoperiți și procesați până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Apăsați pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 11-in negresit. tavă de tartă cu fund detașabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
7
Coaceți la 350 de calorii timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Într-un robot de bucătărie, combinați brânza de capră, ouăle, pătrunjelul, sarea și piperul; acoperiți și procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Brânză De Capră
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
9
Presărați 1/2 cană de parmezan în crustă; se acoperă cu busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
10
Răspândiți amestecul de brânză de capră în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Capră
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Antipasti în meniu? Încercați să vă asociați cu vin spumant și spumant ros Euro. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Ruffino Prosecco realizat cu struguri organici cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Ruffino Prosecco făcut cu struguri organici
Buchetul este parfumat și plin de note de fructe. Are arome curate de mere, pere și citrice, însoțite de indicii de Glicine. Clare, curate și delicate, cu bule fine pe palat. Aromele Intense de mere și piersici duc la un finisaj plăcut, cu fructe persistente și note florale.