Tartă Cu Brânză De Praz-Capră
Tarta cu brânză de praz-capră necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 3.22 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 761 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de până la 5 praz, bucăți, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tartă Cu Brânză De Capră Și Praz, Tartă cu brânză de cartofi, praz și capră, și Tartă cu spanac, praz și brânză de capră.
Instrucțiuni
Desfaceți piecrust și rotiți-vă într-un cerc de 12 inci pe o foaie de copt ușor unsă. Îndoiți 2 centimetri exteriori de aluat și sertizați. Înțepați fundul crustei cu o furculiță.
Coaceți la 425 timp de 8 până la 10 minute sau până se rumenesc ușor.
Îndepărtați rădăcina, frunzele exterioare dure și vârfurile din Praz, lăsând 2 centimetri de frunze întunecate. Feliați subțire prazul; clătiți bine și scurgeți.
Sotati prazul in ulei incins intr-o tigaie la foc mediu 8-10 minute sau pana se inmoaie. (Nu maro.) Se amestecă smântână, sare și piper; gatiti, amestecand constant, 4-5 minute sau pana se ingroasa usor. Se amestecă tarhonul.
Presărați 2 uncii (1/2 cană) brânză de capră pe fundul crustei; deasupra cu amestec de praz.
Se presară cu brânză rămasă.
Coaceți la 375 timp de 18 până la 20 de minute sau până când sunt aurii și bulbucate.