Tartă Cu Brânză De Praz-Capră

Tartă Cu Brânză De Praz-Capră
Tarta cu brânză de praz-capră necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 3.22 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 17g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 761 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de până la 5 praz, bucăți, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Tartă Cu Brânză De Capră Și Praz, Tartă cu brânză de cartofi, praz și capră, și Tartă cu spanac, praz și brânză de capră.

Instrucțiuni

1
Desfaceți piecrust și rotiți-vă într-un cerc de 12 inci pe o foaie de copt ușor unsă. Îndoiți 2 centimetri exteriori de aluat și sertizați. Înțepați fundul crustei cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Coaceți la 425 timp de 8 până la 10 minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Îndepărtați rădăcina, frunzele exterioare dure și vârfurile din Praz, lăsând 2 centimetri de frunze întunecate. Feliați subțire prazul; clătiți bine și scurgeți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Sotati prazul in ulei incins intr-o tigaie la foc mediu 8-10 minute sau pana se inmoaie. (Nu maro.) Se amestecă smântână, sare și piper; gatiti, amestecand constant, 4-5 minute sau pana se ingroasa usor. Se amestecă tarhonul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Presărați 2 uncii (1/2 cană) brânză de capră pe fundul crustei; deasupra cu amestec de praz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
6
Se presară cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
7
Coaceți la 375 timp de 18 până la 20 de minute sau până când sunt aurii și bulbucate.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Revista