Tartă Cu Brânză Alsaciană
Această rețetă servește 36 și costă 1,25 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 664 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de slănină, sare, brânză de vaci cu lapte integral și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tarta Cu Rubarbă Alsaciană, Tarta de cartofi și slănină alsaciană, și Tarta alsaciana cu Bacon si ceapa (Tarte Flambcormoate) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Întindeți patiseria pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-un pătrat de 12 inci, apoi transferați pe o foaie mare de copt.
Amestecați brânza de vaci, smântâna, sarea și piperul într-un blender până se omogenizează.
Gătiți slănina într-o tigaie de 10 inci la foc moderat, amestecând ocazional, până când începe să se rumenească, aproximativ 5 minute. (Baconul trebuie să fie fraged, nu crocant.)
Întindeți amestecul de brânză uniform peste patiserie, lăsând o margine de 1 inch peste tot. Se împrăștie slănină și ceapă deasupra, apoi se presară parmezan.
Coaceți până când patiseria se rumeneste, 20 până la 25 de minute.
Tăiați în 36 de bucăți și serviți cald.