Tartă Cu Brânză Alsaciană

Tartă Cu Brânză Alsaciană
Această rețetă servește 36 și costă 1,25 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 46G de grăsime, și un total de 664 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de slănină, sare, brânză de vaci cu lapte integral și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Tarta Cu Rubarbă Alsaciană, Tarta de cartofi și slănină alsaciană, și Tarta alsaciana cu Bacon si ceapa (Tarte Flambcormoate) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Întindeți patiseria pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într-un pătrat de 12 inci, apoi transferați pe o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
știft De Rulareștift De Rulare
3
Amestecați brânza de vaci, smântâna, sarea și piperul într-un blender până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De VaciBrânză De Vaci
SmântânăSmântână
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Gătiți slănina într-o tigaie de 10 inci la foc moderat, amestecând ocazional, până când începe să se rumenească, aproximativ 5 minute. (Baconul trebuie să fie fraged, nu crocant.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se ia de pe foc.
6
Întindeți amestecul de brânză uniform peste patiserie, lăsând o margine de 1 inch peste tot. Se împrăștie slănină și ceapă deasupra, apoi se presară parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
BrânzăBrânză
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
CeapăCeapă
7
Coaceți până când patiseria se rumeneste, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Tăiați în 36 de bucăți și serviți cald.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții36
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista