Tartă Cu Brânză
Reteta Cheesecake Flan ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 3 ore și 10 minute. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 406 calorii, 9g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână cremă de brânză, lapte, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 22%. Încercați Tartă Cu Brânză, Tartă Cu Brânză, și Flan De Cheesecake Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți zahărul, apa și sucul de lămâie într-o cratiță medie la foc mediu-mare. Se amestecă pentru a combina. Gatiti pana cand amestecul de zahar atinge o culoare maro auriu intens, aproximativ 10 pana la 15 minute.
Scoateți cratița de pe foc. Împărțiți în mod egal caramelul în ramekine de 10 până la 12 (3 1/2 inch) și puneți deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F.
Folosind un mixer electric, bateți crema de brânză înmuiată cu ouăle la viteză mică pentru a combina. Măriți viteza la mediu-mare și bateți până se încorporează complet.
Adăugați laptele condensat, laptele evaporat, laptele integral și extractul de vanilie și continuați să bateți împreună până când totul este bine încorporat, răzuind părțile laterale ale vasului după cum este necesar, aproximativ 2 până la 3 minute.
Puneți crema peste caramel în ramekins umplându-le până la 1/2 inch de jantă.
Așezați un prosop de bucătărie într-un vas adânc de copt sau tigaie și așezați ramekinele în 2 rânduri deasupra prosopului.
Așezați vasul de copt în cuptor și, folosind un ulcior, turnați suficientă apă fierbinte în vasul de copt pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale ramekinelor, având grijă să nu obțineți apă în ramekins. Acoperiți bine vasul de copt cu folie de aluminiu și coaceți până când flanul este doar setat, aproximativ 30 de minute. Când atingeți marginea rameipe flan ar trebui să se clatine în continuare în centru.
Scoateți cu grijă vasul de copt din cuptor, scoateți folia și lăsați ramekinele să se răcească ușor. Folosind clești scoateți ramekinele din apă și puneți-le pe un prosop să se răcească cel puțin 2 ore înainte de servire. Odată răcit complet, flanul poate fi refrigerat până la 3 zile înainte de a ne-modela și servi.
Pentru a servi, rulați un cuțit subțire în jurul marginii interioare a ramekinului pentru a slăbi flanul, apoi inversați pe o farfurie.