Tartă crocantă și delicioasă de sparanghel și cartofi

Tartă crocantă și delicioasă de sparanghel și cartofi
Această rețetă servește 4. O porție conține 870 calorii, 25g de proteine, și 64G de grăsime. Pentru $ 3.09 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți sulițe de sparanghel, smântână grea, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Tartă Crocantă Și Delicioasă De Sparanghel Și Cartofi, Vinete crocante și delicioase, și Pui sub cărămidă: crocant și delicios pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o tigaie cu apă clocotită sărată și gătiți timp de 15 minute. Între timp, albiți sparanghelul într-o tigaie separată cu apă clocotită sărată timp de 4 minute și scurgeți-l într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Obțineți un vas rezistent la cuptor - am folosit multe forme și dimensiuni diferite.
4
Așezați foile de patiserie filo în vas, periați-le cu unt topit în timp ce mergeți și lăsați aproximativ 1 inch să atârne peste margine. Doriți să obțineți produse de patiserie cu grosimea de aproximativ 5 straturi. Puneți un prosop de bucătărie curat și umed deasupra și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
5
Când cartofii sunt gata, amestecați-i cu brânzeturile. Într-un castron separat, amestecați ouăle și smântâna și amestecați în piureul dvs. de brânză. Se unge în nucșoară, se condimentează bine cu piper și se amestecă împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Întindeți piureul de cartofi peste patiseria filo, apoi ridicați părțile laterale ale filo și strângeți-le împreună pentru a forma o jantă. Luați sparanghelul alb și aliniați-le peste umplutură, asigurându-vă că acoperiți totul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Ungeți peste tot cu untul topit rămas și introduceți-l în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 20 de minute sau până când este auriu și crocant. Se lasă să se odihnească timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Serviți la fel cum ați face o quiche pentru un prânz sau o cină rapidă, cu o salată.
9
"Acordul nostru cu producătorii" Jamie at Home " ne permite doar să facem 2 rețete pe episod disponibile online. Food Network regretă inconvenientele pentru spectatorii noștri și foodnetwork.com utilizatori"
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista