Tartine Cu Salată De Homar
Tartine salata de homar ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 36 și costă 15 cenți pe porție. O porție conține 13 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, mango, castraveți și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Tartine de Anchoa (tartine de hamsii), Alimentatie pe Weight Watchers: Lobster Lady Maine Lobster Rolls, și Ravioli de homar cu bulion de homar și un sos de lămâie-crustacee pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți homarul cu capul înainte într - o oală de 6 până la 8 litri cu apă sărată clocotită. Gatiti homarul, partial acoperit, la foc moderat la 9 minute din momentul in care intra in apa, apoi transferati cu clesti pentru a se scufunda pentru a se raci.
În timp ce homarul se răcește, tăiați fiecare felie de castravete cu tăietor festonat (dacă utilizați), aruncând garniturile.
Bateți împreună maioneză, suc de lămâie (după gust), jalapeincloro, sare și un vârf de piper.
Când homarul este rece, îndepărtați carnea din gheare, articulații și coadă, aruncând tomalley, icre și scoici.
Tăiați carnea în bucăți de 1/4 inch.
Adăugați homar, mango, țelină, ceapă și coriandru la pansament și aruncați bine.
Completați fiecare rundă de castraveți cu 1 linguriță rotunjită de salată de homar.
·În loc să folosiți tăietorul festonat, puteți pur și simplu să curățați castravetele înainte de a le tăia.* Homarul poate fi gătit și scos din coajă cu 1 zi înainte și răcit, acoperit.* Salata de homar poate fi făcută cu 6 ore înainte și răcită, acoperită.