Tartele De Struguri Cu Picături De Portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați tartele de struguri cu portocaliu. Această rețetă servește 12. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 279 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de marmeladă de portocale, aluat de biscuiți cu zahăr, struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tartele Brie Cu Gust De Struguri, Tartule miniaturale cu nuci, Brie și salsa de struguri, și Orange Turtă Dulce Bundt Tort Stropit Cu Ciocolata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați aluatul de prăjituri în douăsprezece felii, cu grosimea de aproximativ 3/4 inch. Pe foile de copt ung, bateți fiecare felie pentru a forma 1/2-in. cercuri groase.
Coaceți la 350 de minute timp de 10-12 minute sau până se rumenesc.
Scoateți pe rafturile de sârmă pentru a se răci complet.
Între timp, într-un castron mic, bateți crema de brânză, zahărul cofetarilor și vanilia până se amestecă.
Se întinde pe cruste de prăjituri. Sus cu struguri.
Într-un vas sigur pentru microunde, marmeladă cu microunde, acoperită, la înălțime timp de 15-20 de secunde sau până la încălzire.