Tartele De Fasole Neagră
Nevoie de o hor d ' oeuvre vegetarian? Tartelele de fasole neagră ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 32 de porții cu 128 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, piper măcinat, garnituri: smântână și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 9%. Încercați Sos de fasole neagră de casă (alias sos de usturoi de fasole neagră sau pastă de fasole neagră), Tartele de varză neagră, ricottan și migdale, și Tartele de măsline negre și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 8 ingrediente într-un robot de bucătărie; pulsează până se omogenizează.
Adăugați unt; pulsați până când amestecul este sfărâmicios.
Adăugați ou și apă cu gheață; procesați doar până când amestecul formează o bilă.
Împărțiți aluatul în jumătate; modelați fiecare jumătate de aluat în bile de 16 (1"). Apăsați bilele în tigăi de briose în miniatură ușor unsă (1 3/4"), apăsând uniform în părțile inferioare și în sus.
Coaceți cojile de tartă la 450 timp de 8 minute sau până se rumenesc ușor. Se răcește în tigăi 10 minute; scoateți cojile pe rafturile de sârmă și răciți complet.
Puneți 1 lingură de Salsa de fasole neagră în fiecare coajă de tartlet; garnisiți, dacă doriți.
Se servește la temperatura camerei.