Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Tartletele cu zahăr de arțar. Această rețetă face 8 porții cu 349 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 306 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 214 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartele Cu Mere De Arțar, Filadelfia nr. de artar-Nut tartlets, și Tartele De Arțar-Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Amestecați făina, zahărul, untul și sarea într-un castron cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți mici de unt (aproximativ de mărimea unui bob de mazăre).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
2
Stropiți apa uniform peste amestec și amestecați ușor cu o furculiță până se încorporează și aluatul formează o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Apă
3
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și împărțiți-l în 4 porții. Cu călcâiul mâinii, ungeți fiecare porție o dată într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați tot aluatul împreună cu răzuitorul sau mâinile și apăsați într-o bilă, apoi aplatizați într-un disc de 5 inci. Înfășurați discul în folie de plastic și răciți până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într - un oval de 16 x 14 inci (grosime de 1/8 inci).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
3
Tăiați 8 (4 runde de 1/2 inch) cu tăietor și potriviți fiecare rundă într-o tigaie pentru tartlet, apăsând ușor pentru a se potrivi în tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Transferați tăvile de tartă pe o foaie de copt și răciți până când aluatul este ferm, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
5
Tapetați fiecare coajă de tartlet cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
6
Coaceți până când marginile sunt aurii palide, 8 până la 10 minute. Îndepărtați cu grijă folia și greutățile și continuați să coaceți până când fundul este auriu, cu aproximativ 5 minute mai mult. Se răcește complet în tigăi pe un raft, aproximativ 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
1
În timp ce cojile se răcesc, amestecați toate ingredientele de umplere, cu excepția nucilor, până când se combină bine. Întoarceți cojile de tartă răcite (în tigăile lor) pe foaia de copt și împărțiți nucile între coji. Ladă de umplere în scoici, împărțind-o uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Tartlet
Coji De Paste
Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Polonic
Bateti
2
Coaceți tartulele până când umplutura este doar setată, 15 până la 18 minute. Se răcește în tigăi pe raft, aproximativ 15 minute, apoi se îndepărtează cu grijă tartulele din tigăi.