Tartele Cu Zahăr De Arțar
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați Tartletele cu zahăr de arțar. Această rețetă face 8 porții cu 349 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 306 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 214 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tartele Cu Mere De Arțar, Filadelfia nr. de artar-Nut tartlets, și Tartele De Arțar-Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați făina, zahărul, untul și sarea într-un castron cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți mici de unt (aproximativ de mărimea unui bob de mazăre).
Stropiți apa uniform peste amestec și amestecați ușor cu o furculiță până se încorporează și aluatul formează o bilă.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și împărțiți-l în 4 porții. Cu călcâiul mâinii, ungeți fiecare porție o dată într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați tot aluatul împreună cu răzuitorul sau mâinile și apăsați într-o bilă, apoi aplatizați într-un disc de 5 inci. Înfășurați discul în folie de plastic și răciți până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Întindeți aluatul pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat într - un oval de 16 x 14 inci (grosime de 1/8 inci).
Tăiați 8 (4 runde de 1/2 inch) cu tăietor și potriviți fiecare rundă într-o tigaie pentru tartlet, apăsând ușor pentru a se potrivi în tigăi.
Transferați tăvile de tartă pe o foaie de copt și răciți până când aluatul este ferm, aproximativ 15 minute.
Tapetați fiecare coajă de tartlet cu folie și umpleți cu greutăți de plăcintă.
Coaceți până când marginile sunt aurii palide, 8 până la 10 minute. Îndepărtați cu grijă folia și greutățile și continuați să coaceți până când fundul este auriu, cu aproximativ 5 minute mai mult. Se răcește complet în tigăi pe un raft, aproximativ 10 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 350 F.
În timp ce cojile se răcesc, amestecați toate ingredientele de umplere, cu excepția nucilor, până când se combină bine. Întoarceți cojile de tartă răcite (în tigăile lor) pe foaia de copt și împărțiți nucile între coji. Ladă de umplere în scoici, împărțind-o uniform.
Coaceți tartulele până când umplutura este doar setată, 15 până la 18 minute. Se răcește în tigăi pe raft, aproximativ 15 minute, apoi se îndepărtează cu grijă tartulele din tigăi.
Se servește cald sau la temperatura camerei.