Tartele cu lămâie și semințe de Mac
Tartletele cu lămâie și semințe de Mac ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care le căutați. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 475 calorii, 6g de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați unt, garnisiți: semințe de mac, caș de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Bare de Granola din semințe de mac de migdale masticabile (și variația semințelor de mac de lămâie), Pâine cu semințe de mac de lămâie fără Gluten cu glazură de miere-lămâie, și Făină de nucă de cocos brioșe cu semințe de mac de lămâie cu glazură cremoasă de lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulsați împreună făina, zahărul cofetarilor, sarea și semințele de mac într-un robot de bucătărie.
Adăugați unt și pulsați până când amestecul seamănă cu masa grosieră.
Bateți gălbenușul, apa și sucul de lămâie într-un castron, apoi adăugați la procesor și pulsați până când se formează bulgări de mărimea unui bob de mazăre și aluatul se ține împreună când este stors. (Aluatul va apărea ușor sfărâmicios.)
Apăsați 1/4 cană de aluat uniform în fiecare coajă de tartă cu degetele făinoase (aluatul va fi umed) și înțepați ușor fundul cu o furculiță. Se răcește până se întărește, aproximativ 20 de minute.
Puneți cojile pe o foaie de copt și coaceți în treimea inferioară a cuptorului până devin aurii, 20 până la 25 de minute.
Transferați într-un raft și, atunci când cojile sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, slăbiți cu grijă marginile cu un cuțit subțire și scoateți-le din tigăi.
Umpleți fiecare coajă cu 3 linguri de caș de lămâie.
Bateți împreună smântâna cu zahărul de cofetărie și sucul de lămâie într-un castron cu un mixer electric până când ține doar vârfuri rigide.
Transferați într-o pungă de patiserie cu vârf decorativ și țeavă pe caș (sau glazură de păpușă cu o lingură).
Cojile pot fi făcute cu 2 zile înainte, răcite complet și păstrate într-un recipient etanș