Tartele cu cartofi dulci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încercați tartele cu cartofi dulci. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 60 de calorii . Această rețetă servește 15. Pentru 12 cenți per porție , această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, coji de tartă filo, bezele și sirop de arțar. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Încercați tartele cu ciocolată și caramel , tartele cu migdale și tartelele cu brânză albastră cu gem de smochine și nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pune cartofii dulci într-o cratiță mică; acoperiți cu apă. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 10-15 minute sau până când se înmoaie.
Într-un castron mic, piurează cartofii dulci cu unt, sirop, scorțișoară și nucșoară.
Pune 1 lingura de amestec de cartofi in fiecare coaja de tarta.
Se aseaza pe o tava de copt neunsa. Acoperiți cu bezele.
Coaceți la 350° timp de 8-12 minute sau până când marshmallows se rumenesc ușor.