Tartele Cu Bacon De Spanac
Reteta Tartlets Bacon spanac poate fi făcută în aproximativ 40 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 43 calorii. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Dacă aveți la îndemână fâșii de slănină de curcan, spanac, cremă de brânză și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tartele Cu Bacon, Tartele Crocante Cu Spanac Phyllo, și Tartele cu spanac și brânză de capră.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, bateți primele șase ingrediente până se amestecă. Lingura de umplere în coji de tartă.
Așezați pe o foaie de copt negrasă.
Se coace la 350 CP timp de 10 minute.
Se presară cu slănină; coaceți cu 2-5 minute mai mult sau până când umplutura este setată și cojile se rumenesc ușor.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru Tartlet. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate cremă Sherry]()
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "