Tarte Cu Zmeură-Marțipan

Tarte Cu Zmeură-Marțipan
Tartele de zmeură-marțipan ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 180 de calorii. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 4 și costă 63 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zmeură, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Încercați Martipan Eccles tarte, Trufe Proaspete De Marțipan Cu Zmeură, și Tort De Cafea Cu Zmeură-Marțipan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați untul, zahărul și sarea într-un castron. Bateți în ou, apoi făină, 1/4 cană la un moment dat, până obțineți un aluat shaggy (se ține împreună, dar nu este neted sau elastic). Se pudrează o suprafață cu făină, se transferă aluatul la suprafață și, cu degetele ușor făinoase, se frământă o dată sau de două ori până se formează un aluat lipicios. Înfășurați în folie de plastic; refrigerați cel puțin 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
FolieFolie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
2
Se încălzește cuptorul la 350 de bucăți F. Împărțiți aluatul în jumătate; rezervați jumătate pentru tarte cu ciocolată-banane sau congelați, bine învelite, pentru o altă utilizare. Împărțiți restul în 4 bucăți. Cu vârful degetelor ușor făinoase, apăsați 1 bucată în fiecare tigaie, lucrând aluatul pe părți uniform. (Dacă aluatul se rupe pe fund, neteziți aluatul peste gaură pentru a-l închide.) Prick patiserie de-a lungul partea de jos cu o furculiță de mai multe ori. Apăsați ușor un pătrat mic de folie în fiecare coajă de patiserie (nu apăsați puternic). Completați fiecare cu 1 lingură de orez nefiert sau fasole uscată (pentru a preveni umflarea produselor de patiserie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PatiserieCoji De Patiserie
Fasole UscatăFasole Uscată
CiocolataCiocolata
BananeBanane
AluatAluat
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
3
Așezați pe o foaie de copt și coaceți 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
4
Scoateți folia și orezul din fiecare crustă; aruncați. Întoarceți crusta la cuptor; gatiti pana devin aurii, inca aproximativ 5 minute. Păstrați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
1
Combinați untul și zahărul. Bateți în gălbenuș, urmat de făină, până se combină. Bateți în lapte până se încorporează. Împărțiți umplutura între cojile de tartă și coaceți până se umflă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De TartăCoji De Tartă
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
LapteLapte
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Se încălzește conservele cu 1 lingură de apă într-o tigaie mică saut la foc mic până se topește, aproximativ 3 minute. Apăsați printr-o sită într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ConservăConservă
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
TigaieTigaie
2
Lasă să se răcească. Aranjați aproximativ 7 zmeură deasupra fiecărei tarte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
3
Ungeți glazura pe zmeură și stropiți glazura rămasă peste zmeură până când este acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZmeurăZmeură
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
4
Serviți imediat.
5
Auto
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista