Tartele de sparanghel și ciuperci necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 3,23 USD pe porție. O porție conține 443 calorii, 7g de proteine, și 32g de grăsime. Este adus la tine de Epicurious. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci shiitake, piper măcinat grosier, coajă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 217 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 56%. Încercați Tarte cu sparanghel și ciuperci, Tarte Cu Sparanghel Și Ciuperci, și Tarte Cu Sparanghel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Rulați fiecare foaie de patiserie pe suprafața de lucrula pătrat de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
2
Tăiați fiecare în 4 pătrate.Folosind cuțit mic, scor de frontieră 1/2-inch (nu taie prin patiserie) în jurul insideedges de fiecare pătrat. Aranjați pătratele PE2 foi de copt cu margini. Faceți înainte: poate fi făcut cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
1 Rulou Galben Cu Fructe
3
Topiți untul într-o tigaie mare și greacăldură medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați ciuperci;se presară cu 1/4 linguriță sare grosieră și1 / 4 linguriță piper. Saut pana cand se inmoaie si se rumeneste usor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
5
Transferați ciupercile într-un castron mare; se răcește 15minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați sparanghel,cimbru tocat, coaja de lămâie, 3/4 linguriță sare grosieră și1/4 linguriță piper la ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare Grosieră
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
7
Se amestecă fra fra FRA și brânză. Faceți înainte: umplerea poate fi făcută cu 1 zi înainte. Acoperi; rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
8
Poziționați 1 raft în treimea superioară și 1 raft în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 400 de bucăți de umplutură de Movilă deasupra pătratelor de patiserie, lăsând chenar simplu de 1/2 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Coaceți tarte 12 minute. Foi inverse.Continuați să coaceți tarte până când crustele sunt umplute și aurii și umplutura este gătită, cu aproximativ 10 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Transferla farfurii; se ornează cu crenguțe de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
11
* Vândut la majoritatea supermarketurilor și lamagazine de produse alimentare de specialitate.