Tarta Rustica De Legume
Această rețetă servește 8. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 611 calorii, 27G de proteine, și 24g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână gruyincrucrore, sare și piper, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Tarta Rustica De Legume Prajite, Somon glazurat cu cireșe cu tartă de miere cu Salsa rustică de cireșe, și Tarta Rustica Cu Nuci.
Instrucțiuni
Într-un robot de bucătărie, combinați făina, făina de porumb, sarea și arpagicul și procesați pentru a amesteca.
Adăugați untul și pulsați de câteva ori până când bucățile au dimensiunea mazării mici.
Adăugați scurtarea și pulsul de câteva ori.
Presărați apa cu gheață peste amestec și pulsați până când aluatul abia se unește. Răzuiește aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și frământă pentru a forma o bilă. Aplatizați mingea într-un disc, înfășurați-o în plastic și dați-o la frigider timp de 1 oră sau până când este fermă.
Scoateți favas din capsulă. Umpleți o tigaie mare pe jumătate cu apă sărată și aduceți la fierbere.
Adăugați favas și blanch. Folosind o lingură cu fante, transferați favas-urile pe o foaie de copt.
Se lasă să se răcească ușor, apoi se curăță.
Adăugați sparanghelul în apa clocotită și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Se scurge și se transferă pe foaia de copt pentru a se răci.
Tăiați sparanghelul în bucăți de 1 inch.
Ștergeți tigaia și încălziți cele 3 linguri de ulei de măsline.
Adăugați usturoiul și gătiți la foc mic, amestecând, până devin aurii, 1 1/2 minute.
Adăugați scallions și gătiți la foc moderat până se înmoaie, 2 minute.
Adăugați favas și sparanghel și gătiți până se încălzește, aproximativ 2 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Preîncălziți cuptorul la 40
Pe o suprafață de lucru înmuiată, întindeți patiseria la o rundă de 14 inci, cu grosimea de aproximativ 1/8 inci.
Rotiți patiseria în jurul sucitorului și transferați cu grijă pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament. Răsturnați amestecul de legume în centrul patiseriei, lăsând o margine de 1 1/2 inch în jur. Îndoiți marginile în sus peste umplutură și împrăștiați Gruyre deasupra.
Ungeți marginile cu ulei de măsline.
Coaceți tarta pe raftul inferior al cuptorului timp de aproximativ 30 de minute, până când crusta este crocantă pe fund și se rumeneste.
Lăsați tarta să se răcească pentru a se încălzi.
Tăiați în pene și serviți.