Tarta rustică de spanac este o vegetarian rețetă cu 15 porții. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 140 de calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, ciuperci nasture, ardei prăjiți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Somon glazurat cu cireșe cu tartă de miere cu Salsa rustică de cireșe, Tarta Rustica Cu Nuci, și Tarta Rustica De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați uleiul de măsline într-o tigaie medie și puneți-l
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
la foc mediu.
4
Adăugați usturoiul. Gatiti si amestecati 1 minut, pana
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
5
parfumat.
6
Adăugați spanacul și sotati ușor timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
7
Eliminați din
8
se încălzește și se condimentează cu sare și piper; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
9
Înveliți o foaie mare de copt cu spray de gătit. Desfaceți 1 bucată pe
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Crustă De Plăcintă
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
10
foaie de copt. Puneți amestecul de spanac uniform peste crustă, lăsând un
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
11
Bordură de 1 inch în jurul marginii.
12
Puneți brânza de vaci, ciupercile și
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De Vaci
Ciuperci
13
ardei peste spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
Spanac
14
Se presară cimbru și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Cimbru
15
Periați jumătate din ou în jurul marginii de 1 inch a crustei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Ouă
16
Locul al doilea
17
crusta deasupra și crimpează marginile pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
18
Periați uniform cu
19
ou rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
20
Tăiați fante în crusta superioară pentru a permite aburului să scape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
21
Coace
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
22
35 de minute sau până devin aurii. Se răcește pe un raft timp de 5 minute înainte de servire.