Tarta Rustica Cu Spanac
Tarta rustică de spanac este o vegetarian rețetă cu 15 porții. Pentru 79 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 140 de calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, ciuperci nasture, ardei prăjiți și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Somon glazurat cu cireșe cu tartă de miere cu Salsa rustică de cireșe, Tarta Rustica Cu Nuci, și Tarta Rustica De Legume pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Așezați uleiul de măsline într-o tigaie medie și puneți-l
Adăugați usturoiul. Gatiti si amestecati 1 minut, pana
Adăugați spanacul și sotati ușor timp de 2 minute.
se încălzește și se condimentează cu sare și piper; pus deoparte.
Înveliți o foaie mare de copt cu spray de gătit. Desfaceți 1 bucată pe
foaie de copt. Puneți amestecul de spanac uniform peste crustă, lăsând un
Bordură de 1 inch în jurul marginii.
Puneți brânza de vaci, ciupercile și
Se presară cimbru și parmezan.
Periați jumătate din ou în jurul marginii de 1 inch a crustei.
crusta deasupra și crimpează marginile pentru a sigila.
Tăiați fante în crusta superioară pentru a permite aburului să scape.
35 de minute sau până devin aurii. Se răcește pe un raft timp de 5 minute înainte de servire.
Se servește cald sau la temperatura camerei.