O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 365 calorii. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți zahăr, cireșe, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Compot De Fructe Uscate, Compot De Fructe Uscate, și Compot De Fructe Uscate Cu Rom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc. Tigaie cu unt Generos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
Cuptor
2
Pulsează făina, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
3
Adăugați unt și coajă și pulsați până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți mici de unt (aproximativ de mărimea unui bob de mazăre).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
4
Adăugați gălbenuș, vanilie și apă și pulsați până când se încorporează și aluatul începe să formeze aglomerări mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vanilie
Aluat
Apă
Gălbenuș De Ou
5
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și împărțiți-l în 4 bucăți. Ungeți fiecare piesă o dată cu călcâiul mâinii într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați aluatul împreună folosind răzuitorul și formați-l într-o bilă, apoi aplatizați-l într-un dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
6
Apăsați aluatul peste părțile inferioare și în sus ale tigaiei într-un strat uniform, cu degetele bine înfăinate. Chill shell 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Înțepați ușor coaja peste tot cu o furculiță, apoi tapetați cu folie și umpleți cu greutăți pentru plăcintă.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
8
Coaceți coaja până când părțile laterale sunt setate și marginea este aurie, aproximativ 20 de minute. Îndepărtați cu grijă greutățile și folia și coaceți până când coaja este aurie peste tot, încă aproximativ 15 minute. Se răcește complet coaja în tigaie pe un raft. (Lăsați cuptorul pornit.)
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
Tigaie
1
Bateți împreună crema de brânză, zahărul și scorțișoara într-un castron cu un mixer electric la viteză medie-mare până când este ușor și pufos, aproximativ 2 minute. Reduceți viteza la minim și amestecați în ricotta, ou întreg și albuș de ou și sare până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Albușuri De Ou
Ouă
Scorțișoară
Brânză Ricotta
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
2
Se toarnă umplutura în coajă de tartă răcită și se coace până se umflă ușor de-a lungul marginilor și se așează doar în centru, aproximativ 15 minute. (Centrul va tremura când tarta este agitată ușor.)
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Se transferă într-un raft și se răcește complet. Acoperiți ușor tarta cu folie de plastic și răciți până când umplutura este fermă, cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
1
Aduceți apă, vin, zahăr, fasole de vanilie (dacă folosiți) și coajă la fierbere într-o cratiță medie grea la foc mediu, amestecând până când zahărul s-a dizolvat. Se amestecă smochinele în sirop și se fierbe, neacoperit, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Zahăr
Sirop
Apă
Smochine
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Transferați smochinele cu o lingură cu fante într-un castron. Se amestecă caisele în sirop și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
Sirop
Smochine
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
3
Transferați caisele cu lingura cu fante în castron cu smochine. Se amestecă cireșele în sirop și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 1 minut, apoi se adaugă la fructe folosind lingura cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
Cireșe
Fructe
Sirop
Smochine
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
4
Se fierbe siropul până se reduce la aproximativ 1 cană, aproximativ 12 minute. Aruncați coaja de lămâie și fasolea de vanilie (dacă utilizați; dacă utilizați extract, amestecați acum), apoi turnați sirop peste fructe și răciți la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Coaja De Lămâie
Sirop
Fructe
5
Serviți compot cu tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Compot
1
* Tarta poate fi răcită până la 2 zile. Acoperiți bine după 8 ore. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire, dacă doriți.* Compotul poate fi făcut cu 3 zile înainte și păstrat într-un recipient etanș la temperatura camerei.* Tarta poate fi făcută într-o tigaie rotundă de 8 inci cu fund detașabil.