Tarta Ricotta cu compot de fructe uscate

Tarta Ricotta cu compot de fructe uscate
O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 365 calorii. Pentru $1.87 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți zahăr, cireșe, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Compot De Fructe Uscate, Compot De Fructe Uscate, și Compot De Fructe Uscate Cu Rom pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F cu suportul în mijloc. Tigaie cu unt Generos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
CuptorCuptor
2
Pulsează făina, zahărul și sarea într-un robot de bucătărie până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Adăugați unt și coajă și pulsați până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți mici de unt (aproximativ de mărimea unui bob de mazăre).
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
4
Adăugați gălbenuș, vanilie și apă și pulsați până când se încorporează și aluatul începe să formeze aglomerări mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
AluatAluat
ApăApă
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
5
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru și împărțiți-l în 4 bucăți. Ungeți fiecare piesă o dată cu călcâiul mâinii într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați aluatul împreună folosind răzuitorul și formați-l într-o bilă, apoi aplatizați-l într-un dreptunghi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
6
Apăsați aluatul peste părțile inferioare și în sus ale tigaiei într-un strat uniform, cu degetele bine înfăinate. Chill shell 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Înțepați ușor coaja peste tot cu o furculiță, apoi tapetați cu folie și umpleți cu greutăți pentru plăcintă.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
8
Coaceți coaja până când părțile laterale sunt setate și marginea este aurie, aproximativ 20 de minute. Îndepărtați cu grijă greutățile și folia și coaceți până când coaja este aurie peste tot, încă aproximativ 15 minute. Se răcește complet coaja în tigaie pe un raft. (Lăsați cuptorul pornit.)
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
1
Bateți împreună crema de brânză, zahărul și scorțișoara într-un castron cu un mixer electric la viteză medie-mare până când este ușor și pufos, aproximativ 2 minute. Reduceți viteza la minim și amestecați în ricotta, ou întreg și albuș de ou și sare până când sunt combinate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
OuăOuă
ScorțișoarăScorțișoară
Brânză RicottaBrânză Ricotta
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Se toarnă umplutura în coajă de tartă răcită și se coace până se umflă ușor de-a lungul marginilor și se așează doar în centru, aproximativ 15 minute. (Centrul va tremura când tarta este agitată ușor.)
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
3
Se transferă într-un raft și se răcește complet. Acoperiți ușor tarta cu folie de plastic și răciți până când umplutura este fermă, cel puțin 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
1
Aduceți apă, vin, zahăr, fasole de vanilie (dacă folosiți) și coajă la fierbere într-o cratiță medie grea la foc mediu, amestecând până când zahărul s-a dizolvat. Se amestecă smochinele în sirop și se fierbe, neacoperit, până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
ZahărZahăr
SiropSirop
ApăApă
SmochineSmochine
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Transferați smochinele cu o lingură cu fante într-un castron. Se amestecă caisele în sirop și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
SiropSirop
SmochineSmochine
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
3
Transferați caisele cu lingura cu fante în castron cu smochine. Se amestecă cireșele în sirop și se fierbe până se înmoaie, aproximativ 1 minut, apoi se adaugă la fructe folosind lingura cu fante.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
CireșeCireșe
FructeFructe
SiropSirop
SmochineSmochine
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
BolBol
4
Se fierbe siropul până se reduce la aproximativ 1 cană, aproximativ 12 minute. Aruncați coaja de lămâie și fasolea de vanilie (dacă utilizați; dacă utilizați extract, amestecați acum), apoi turnați sirop peste fructe și răciți la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
SiropSirop
FructeFructe
5
Serviți compot cu tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
1
* Tarta poate fi răcită până la 2 zile. Acoperiți bine după 8 ore. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire, dacă doriți.* Compotul poate fi făcut cu 3 zile înainte și păstrat într-un recipient etanș la temperatura camerei.* Tarta poate fi făcută într-o tigaie rotundă de 8 inci cu fund detașabil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CompotCompot
Echipamente pe care le vei folosi
Formă TartăFormă Tartă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Revista