Tarta de mere cu crema de migdale
Tarta de mere cu cremă de migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 78 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 281 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână unt, migdale tăiate, zahăr granulat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Tarta Cu Migdale De Mere, Tarta Cu Migdale-Mere, și Tarta Cu Cardamom Cu Migdale De Mere.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Într-un mini procesor, pulsați 3/4 cană de migdale până la măcinat fin.
Transferați într-un castron mediu. Se pulsează restul de 1/4 cană de migdale, până se toacă grosier.
Transferați în castron, adăugați zahărul granulat, făina și sarea și aruncați ușor pentru a combina.
Într-un alt castron, folosind un mixer portabil, bateți cele 4 linguri de unt până devin cremoase.
Adăugați amestecul de migdale și bateți până se omogenizează.
Adăugați ouăle pe rând, bătând bine după fiecare adăugare. Bate în ROM.
Răspândiți umplutura de migdale în
Coajă De Patiserie La Cuptor. Aranjați feliile de mere deasupra în cercuri concentrice.
Ungeți feliile de mere cu untul topit și presărați cu zahărul brun.
Coaceți tarta timp de 1 oră, până când umplutura este setată și merele sunt rumenite și fragede.
Transferați tarta într-un raft și lăsați să se răcească ușor.
Scoateți inelul și serviți tarta caldă sau la temperatura camerei.