Tarta De Mere

Tarta De Mere
Dacă aveți despre 1 oră și 15 minute pentru a petrece în bucătărie, Tarta de mere ar putea fi un excelent lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Pentru 67 de cenți pe porție, primești un desert care servește 8. O porție conține 192 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Un amestec de zahăr, produse de patiserie, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. În general, această rețetă câștigă un nu atât de mare scor spoonacular de 14%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tartă cu Frangipane de ciocolată albă-cireș cu Sorbet de mere verde și compot de coniac de cireșe-mere, Tarte Cu Mere Tatin {Tartă Cu Mere Caramelizată Cu Susul În Jos}, și Tarta De Mere.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mică, încălziți 3/4 cană de zahăr, amestecând continuu până când este lichefiat și doar auriu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se ia de pe foc și se toarnă rapid într-un 10-in. placă de plăcintă; pus deoparte.
3
Într-un castron mic, combinați făina, scorțișoara și zahărul rămas. Aranjați jumătate din mere într-un singur strat într-un model circular în farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
4
Se presară cu jumătate din amestecul de zahăr. Aranjați jumătate din merele rămase în model circular peste zahăr; presărați cu amestecul de zahăr rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
5
Așezați merele rămase peste toate, păstrând vârful cât mai sus posibil. Dot cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
6
Rulați patiseria la 9 in.; așezați peste mere, apăsând ușor pentru a acoperi complet. Nu flaut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
7
Coaceți la 400 de euro timp de 50 de minute sau până când se rumenesc și merele sunt fragede. De îndată ce tarta iese din cuptor, răsturnați cu grijă pe o farfurie mare de servire și îndepărtați placa de plăcintă. Mișto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tartă. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Moscato-ul roz cu bule desculț, cu un rating de 4,9 din 5 stele, pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Desculț Bulbuc Roz Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato este dulce și suculent, cu arome și arome explozive. Cel mai bine servit răcit (36-40 grade F), acest Bulbuc are arome și arome de iasomie și mandarină portocaliu completate de zmeură roșie, căpșuni și rodie. Bucurați-vă de finisajul cremos și suculent!
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista