Tarta de fructe cu sâmburi de vară cu caș de lămâie

Tarta de fructe cu sâmburi de vară cu caș de lămâie
Tarta cu fructe de piatră de vară cu caș de lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 498 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 122 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, coajă de lămâie, fructe cu sâmburi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Salată de fructe cu piatră de spanac: cea mai bună cină din fructe de vară, Sangria Cu Fructe De Piatră De Vară, și Fructe De Piatră De Vară Crocante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți crusta: în vasul unui mixer electric prevăzut cu un accesoriu cu palete, cremă de unt de cupă, zahăr de ceașcă de zahăr și sare de linguriță de linguriță până când este netedă și deschisă la culoare, 2 până la 3 minute, răzuind vasul o dată sau de două ori după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați 1 gălbenuș de ou și vanilie; se amestecă până se omogenizează, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
3
Adăugați făina dintr-o dată și amestecați până abia se amestecă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
4
Adăugați apă cu gheață câte o lingură în timp ce mixerul funcționează până când aluatul se aglomerează. Oprește mașina.Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată, bateți ușor într-un disc gros de 1 inch și înfășurați în plastic. La frigider cel puțin 30 de minute.Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Lăsați aluatul răcit să se înmoaie până la punctul în care se face cu ușurință o liniuță cu degetul, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Așezați discul pe o suprafață ușor făinată, pudrați-l și rola cu o cantitate mică de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
6
Rulați aluatul până la un cerc de aproximativ 12 inci. Îndoiți aluatul peste rolă și mutați-l cu grijă într-o tigaie, apăsându-l în poziție. Tăiați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
7
Se pune la congelator 10 minute pentru a se răci.
8
Scoateți coaja de tartă din congelator și folosiți o furculiță pentru a face găuri de-a lungul fundului. Căptușiți coaja cu pergament tăiat la dimensiune și adăugați suficiente fasole sau greutăți pentru plăcintă pentru a umple o treime din drum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
9
Coaceți până când marginile arată uscate, aproximativ 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Scoateți tigaia din cuptor și scoateți greutățile și pergamentul. Întoarceți coaja la cuptor și coaceți până devin aurii, încă aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
11
Lăsați coaja să se răcească complet la temperatura camerei.Faceți glazura: în s cratiță mică setată la foc mediu, încălziți gemul și 2 linguri de apă pentru a crea o consistență netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
12
Se ia de pe foc și se lasă deoparte la temperatura camerei.Faceți cașul de lămâie: într-o cratiță mică (de pe foc), bateți împreună ouăle, restul de 2 gălbenușuri de ou, restul de zahăr din ceașcă de zahăr, suc de lămâie coaja de lămâie și un vârf de sare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
13
Puneți tigaia la foc mediu. Gătiți, amestecând constant cu o lingură de lemn sau o spatulă flexibilă rezistentă la căldură, până când cașul de lămâie este suficient de gros pentru a acoperi partea din spate a lingurii (sau a spatulei) și pentru a ține o urmă clară atunci când treceți degetul prin ea; aproximativ 8 până la 10 minute. Opriți focul și adăugați restul de unt de ceașcă de la un cub la un moment dat, amestecând tot timpul până când se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Se toarnă cașul printr-o sită cu ochiuri fine în crustă răcită. Se răcește la temperatura camerei. Puneți la frigider tarta până când umplutura este fermă, cel puțin o oră.Când este gata de servit, desfaceți tarta și acoperiți cu fructele de piatră feliate în orice aranjament doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
15
Ungeți cu glazură și garnisiți cu verbena de lămâie sau frunze de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista