Tarta de fructe cu sâmburi de vară cu caș de lămâie

Tarta cu fructe de piatră de vară cu caș de lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 498 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 122 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, coajă de lămâie, fructe cu sâmburi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Salată de fructe cu piatră de spanac: cea mai bună cină din fructe de vară, Sangria Cu Fructe De Piatră De Vară, și Fructe De Piatră De Vară Crocante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți crusta: în vasul unui mixer electric prevăzut cu un accesoriu cu palete, cremă de unt de cupă, zahăr de ceașcă de zahăr și sare de linguriță de linguriță până când este netedă și deschisă la culoare, 2 până la 3 minute, răzuind vasul o dată sau de două ori după cum este necesar.
Adăugați 1 gălbenuș de ou și vanilie; se amestecă până se omogenizează, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Adăugați făina dintr-o dată și amestecați până abia se amestecă, aproximativ 1 minut.
Adăugați apă cu gheață câte o lingură în timp ce mixerul funcționează până când aluatul se aglomerează. Oprește mașina.Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată, bateți ușor într-un disc gros de 1 inch și înfășurați în plastic. La frigider cel puțin 30 de minute.Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Lăsați aluatul răcit să se înmoaie până la punctul în care se face cu ușurință o liniuță cu degetul, aproximativ 10 minute.
Așezați discul pe o suprafață ușor făinată, pudrați-l și rola cu o cantitate mică de făină.
Rulați aluatul până la un cerc de aproximativ 12 inci. Îndoiți aluatul peste rolă și mutați-l cu grijă într-o tigaie, apăsându-l în poziție. Tăiați excesul.
Se pune la congelator 10 minute pentru a se răci.
Scoateți coaja de tartă din congelator și folosiți o furculiță pentru a face găuri de-a lungul fundului. Căptușiți coaja cu pergament tăiat la dimensiune și adăugați suficiente fasole sau greutăți pentru plăcintă pentru a umple o treime din drum.
Coaceți până când marginile arată uscate, aproximativ 12 minute.
Scoateți tigaia din cuptor și scoateți greutățile și pergamentul. Întoarceți coaja la cuptor și coaceți până devin aurii, încă aproximativ 10 minute.
Lăsați coaja să se răcească complet la temperatura camerei.Faceți glazura: în s cratiță mică setată la foc mediu, încălziți gemul și 2 linguri de apă pentru a crea o consistență netedă.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte la temperatura camerei.Faceți cașul de lămâie: într-o cratiță mică (de pe foc), bateți împreună ouăle, restul de 2 gălbenușuri de ou, restul de zahăr din ceașcă de zahăr, suc de lămâie coaja de lămâie și un vârf de sare până se omogenizează.
Puneți tigaia la foc mediu. Gătiți, amestecând constant cu o lingură de lemn sau o spatulă flexibilă rezistentă la căldură, până când cașul de lămâie este suficient de gros pentru a acoperi partea din spate a lingurii (sau a spatulei) și pentru a ține o urmă clară atunci când treceți degetul prin ea; aproximativ 8 până la 10 minute. Opriți focul și adăugați restul de unt de ceașcă de la un cub la un moment dat, amestecând tot timpul până când se încorporează.
Se toarnă cașul printr-o sită cu ochiuri fine în crustă răcită. Se răcește la temperatura camerei. Puneți la frigider tarta până când umplutura este fermă, cel puțin o oră.Când este gata de servit, desfaceți tarta și acoperiți cu fructele de piatră feliate în orice aranjament doriți.
Ungeți cu glazură și garnisiți cu verbena de lămâie sau frunze de mentă.