Tarta de fructe cu sâmburi de vară cu caș de lămâie

Tarta de fructe cu sâmburi de vară cu caș de lămâie
Tarta cu fructe de piatră de vară cu caș de lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 498 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime. Pentru $1.77 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 122 de gurmanzi și bucătari. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, coajă de lămâie, fructe cu sâmburi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Salată de fructe cu piatră de spanac: cea mai bună cină din fructe de vară, Sangria Cu Fructe De Piatră De Vară, și Fructe De Piatră De Vară Crocante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți crusta: în vasul unui mixer electric prevăzut cu un accesoriu cu palete, cremă de unt de cupă, zahăr de ceașcă de zahăr și sare de linguriță de linguriță până când este netedă și deschisă la culoare, 2 până la 3 minute, răzuind vasul o dată sau de două ori după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați 1 gălbenuș de ou și vanilie; se amestecă până se omogenizează, cu 1 până la 2 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3
Adăugați făina dintr-o dată și amestecați până abia se amestecă, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4
Adăugați apă cu gheață câte o lingură în timp ce mixerul funcționează până când aluatul se aglomerează. Oprește mașina.Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată, bateți ușor într-un disc gros de 1 inch și înfășurați în plastic. La frigider cel puțin 30 de minute.Preîncălziți cuptorul la 350 de grade. Lăsați aluatul răcit să se înmoaie până la punctul în care se face cu ușurință o liniuță cu degetul, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
5
Așezați discul pe o suprafață ușor făinată, pudrați-l și rola cu o cantitate mică de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
6
Rulați aluatul până la un cerc de aproximativ 12 inci. Îndoiți aluatul peste rolă și mutați-l cu grijă într-o tigaie, apăsându-l în poziție. Tăiați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane Life SaversBomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
7
Se pune la congelator 10 minute pentru a se răci.
8
Scoateți coaja de tartă din congelator și folosiți o furculiță pentru a face găuri de-a lungul fundului. Căptușiți coaja cu pergament tăiat la dimensiune și adăugați suficiente fasole sau greutăți pentru plăcintă pentru a umple o treime din drum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
9
Coaceți până când marginile arată uscate, aproximativ 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
10
Scoateți tigaia din cuptor și scoateți greutățile și pergamentul. Întoarceți coaja la cuptor și coaceți până devin aurii, încă aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Lăsați coaja să se răcească complet la temperatura camerei.Faceți glazura: în s cratiță mică setată la foc mediu, încălziți gemul și 2 linguri de apă pentru a crea o consistență netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
12
Se ia de pe foc și se lasă deoparte la temperatura camerei.Faceți cașul de lămâie: într-o cratiță mică (de pe foc), bateți împreună ouăle, restul de 2 gălbenușuri de ou, restul de zahăr din ceașcă de zahăr, suc de lămâie coaja de lămâie și un vârf de sare până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
13
Puneți tigaia la foc mediu. Gătiți, amestecând constant cu o lingură de lemn sau o spatulă flexibilă rezistentă la căldură, până când cașul de lămâie este suficient de gros pentru a acoperi partea din spate a lingurii (sau a spatulei) și pentru a ține o urmă clară atunci când treceți degetul prin ea; aproximativ 8 până la 10 minute. Opriți focul și adăugați restul de unt de ceașcă de la un cub la un moment dat, amestecând tot timpul până când se încorporează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite De Zahar
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
14
Se toarnă cașul printr-o sită cu ochiuri fine în crustă răcită. Se răcește la temperatura camerei. Puneți la frigider tarta până când umplutura este fermă, cel puțin o oră.Când este gata de servit, desfaceți tarta și acoperiți cu fructele de piatră feliate în orice aranjament doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
15
Ungeți cu glazură și garnisiți cu verbena de lămâie sau frunze de mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista