Tarta de caise cu miere și migdale ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 12. O porție conține 242 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână amidon de porumb, jumătăți de caise în sirop greu, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Tarte Aux Abricots-Tartă De Caise Franceză Glazurată Cu Migdale, Tarta cu miere-Caramel cu caise si migdale, și Biscuiți de pecan de caise cu unt de miere de caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se toarnă laptele în cratiță mică. Răzuiți semințele din fasole de vanilie; adăugați fasole. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Semințe
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc.
3
Bateți gălbenușurile, 3 linguri de zahăr și amidon de porumb în castron pentru a se amesteca. Treceți treptat amestecul de lapte în amestecul de gălbenuș. Întoarce-te la pan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De Porumb
Zahăr
Gălbenuș De Ou
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
Tigaie
4
Bateți la foc mediu până când crema se îngroașă și fierbe, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
5
Se transferă în castron; rece. Aruncați fasolea de vanilie. (Se poate face cu 2 zile înainte. Acoperi; rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Rolați produse de patiserie pe suprafața făinoasă până la Runda de 14 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
8
Transferați în tigaie cu diametrul de 11 inci cu fund detașabil. Apăsați crusta în tigaie. Tăiați marginile la consola de 1/2 inch; pliați și apăsați, formând laturi duble groase. Congelați crusta până când este fermă, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
Tigaie
9
Coaceți până la auriu deschis, aproximativ 20 de minute. Mișto. Mențineți temperatura cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Se macină fin migdalele și zahărul pudră în procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Migdale
11
Adăugați cremă răcită; amestecați folosind viraje pornite/oprite. Se amestecă untul, apoi oul întreg, extractul și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Cremă
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Unt
Sare
12
Se toarnă în crustă; blat neted. Aranjați jumătățile de caise, cu fața rotundă în sus, deasupra umpluturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
13
Coaceți tarta până când umplutura este setată și aurie, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
14
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
15
Stropiți miere peste. Reveniți la cuptor timp de 3 minute. Se răcește complet în tigaie.