Tarta Tiramisu este o vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 399 calorii, 5g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Un amestec de zahăr granulat, frișcă, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 19%. Rețete similare includ Tarta Cu Tiramisu, Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocală fără cafea, și Tartă Cu Ciocolată Cu Cireșe.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°. în robotul de bucătărie, puneți ingredientele crustei. Acoperiți; procesați până se formează aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
Cuptor
2
Întindeți aluatul uniform cu degetele pe partea de jos și în sus a tăvii de tartă de 9 sau 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Formă Tartă
3
Coaceți 12 până la 15 minute sau până când marginea începe să se rumenească. Se răcește 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Într-un castron mic, rezervați 3 linguri de ciocolată tocată. În paharul de măsurare din sticlă de 1 cană, ciocolata rămasă cu microunde neacoperită la maxim aproximativ 45 de secunde; se amestecă până se topește ciocolata. Se amestecă uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuptor Cu Microunde
Bol
5
Răspândiți amestecul peste crusta coaptă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
6
Se pune la congelator pentru a răci ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
7
Între timp, într-un castron mediu, amestecați zahărul granulat și 2 linguri de făină; pus deoparte. În ceașcă de măsurare a lichidului cu 2 căni, bateți 1 cană frișcă, granulele de cafea, oul și vanilia cu sârmă până se omogenizează bine. Bateți amestecul de smântână în amestecul de zahăr până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr
Cafea Instant
Cremă
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Bateti
Bol
8
Se toarnă peste ciocolată în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
9
Coaceți 35 până la 40 de minute sau până când marginea este maro aurie și centrul este setat. Se răcește complet în tigaie pe raftul de răcire, aproximativ 1 oră și 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
10
Într-un castron mediu, bateți ingredientele de topping cu mixerul electric la viteză medie aproximativ 2 minute sau până când sunt pufoase.
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
11
Se întinde deasupra tartei răcite în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
12
Se presară cu ciocolată tocată rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
13
Scoateți partea de tigaie înainte de servire. A se păstra acoperit la frigider.