Tarta cu sunca si praz

Tarta cu sunca si praz
Această rețetă servește 4. O porție conține 532 calorii, 21g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $1.96 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 364 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de unt, praz, smântână grea/biciuitoare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este bun. Încercați Tarta Cu Praz, Tarta Cu Praz, și Tarta Cu Praz Și Bietă Roșie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Rulați aluatul de plăcintă, încadrați-l în tigaia de tartă și tăiați marginile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
2
Încălziți uleiul într-o tigaie pe mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Se adaugă șunca și se sotează până începe să se rumenească ușor, aproximativ 7-10 minute și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
4
Topiți untul în aceeași tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Se adaugă prazul și se sotează până se înmoaie, aproximativ 7-10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
6
Se adaugă usturoiul și se sotează până se parfumează, aproximativ un minut și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
7
Se amestecă oul, smântâna și muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
8
Se amestecă șunca, prazul, amestecul de ouă și 1 cană de brânză și se toarnă în coaja de tartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
9
Presărați brânza rămasă deasupra.1
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
10
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 177° până când brânza s-a topit și coaja plăcintei este un maro auriu deschis, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De CăpșuniJumătăți Proaspete De Zmeură, Afine Sau Felii De Căpșuni
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista