Tarta cu sparanghel și telemea
Această rețetă face 4 porții cu 237 calorii, 16g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, brânză muenster, aluat de plăcintă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pere cu telemea și compot de smochine, Bruschetta La Grătar Cu Telemea, Miere Și Smochine, și Tarta Cu Sparanghel.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Desfaceți aluatul de plăcintă și pliați în jumătate.
Rola într-un 6-de 16 1/2 în. dreptunghi. Se potrivesc într - un 4-de 14-in. tigaie dreptunghiulară, apăsați pe laturi și rotiți deasupra cu un sucitor; salvați resturi pentru o altă utilizare.
Înțepați fundul crustei cu o furculiță și coaceți până devin aurii, 10 până la 15 minute.
Tapetați fundul de tartă cu brânză. Într-un castron mediu, aruncați sparanghelul cu ulei pentru a acoperi. Aranjați sulițele în cruce peste brânză, bine ambalate, alternând direcția bucăților de vârf și tulpină și tăierea pentru a se potrivi după cum este necesar (rezervați suplimente pentru o altă utilizare).
Coaceți până se topește brânza, aproximativ 15 minute.
Se presară generos cu piper.
* Ne place mai ales aluatul de plăcintă Pillsbury.