Tarta cu sparanghel și telemea

Tarta cu sparanghel și telemea
Această rețetă face 4 porții cu 237 calorii, 16g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $2.03 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piper, brânză muenster, aluat de plăcintă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian și דל פחמימות, dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pere cu telemea și compot de smochine, Bruschetta La Grătar Cu Telemea, Miere Și Smochine, și Tarta Cu Sparanghel.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Desfaceți aluatul de plăcintă și pliați în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
3
Rola într-un 6-de 16 1/2 în. dreptunghi. Se potrivesc într - un 4-de 14-in. tigaie dreptunghiulară, apăsați pe laturi și rotiți deasupra cu un sucitor; salvați resturi pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
4
Înțepați fundul crustei cu o furculiță și coaceți până devin aurii, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală3/4 Cană Plus 3 Linguri De Grăsime Vegetală
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Tapetați fundul de tartă cu brânză. Într-un castron mediu, aruncați sparanghelul cu ulei pentru a acoperi. Aranjați sulițele în cruce peste brânză, bine ambalate, alternând direcția bucăților de vârf și tulpină și tăierea pentru a se potrivi după cum este necesar (rezervați suplimente pentru o altă utilizare).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
6
Coaceți până se topește brânza, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Se presară generos cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
8
* Ne place mai ales aluatul de plăcintă Pillsbury.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De PlăcintăAluat De Plăcintă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate38
Revista