Tarta Cu Rubarbă Cu Față Deschisă
Nevoie de o desert vegetarian? Tarta cu rubarbă cu față deschisă ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 87 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 324 calorii, 4G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați apă, migdale albite, făină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tarta cu rubarbă cu față deschisă, PLT cu fața deschisă, și Sandvișuri Cu Ouă Cu Față Deschisă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună 1 cană de făină, 1 lingură de zahăr și sare. Amestecați untul cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie până când cea mai mare parte a amestecului seamănă cu făina grosieră, cu restul în bucăți mici (aproximativ de mărimea unui bob de mazăre).
Adăugați 1 1/2 linguri de apă și amestecați cu o furculiță până se încorporează.
Strângeți ușor o mână mică: ar trebui să se țină împreună fără să se destrame. Dacă nu, amestecați 1/2 lingură de apă rămasă.
Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată și ungeți de 3 ori într-o mișcare înainte pentru a ajuta la distribuirea grăsimii. Adunați aluatul și formați-l, rotind pe suprafața de lucru, într-un disc. Se răcește aluatul, învelit în folie de plastic, până când este ferm, cel puțin 1 oră.
Întindeți aluatul între foi de hârtie de ceară, câte 2 foi suprapuse fiecare pentru partea de sus și de jos, într-o rundă de 12 inci și răciți până la fermitate, aproximativ 15 minute.
Pulsați migdalele cu 2 linguri de zahăr și restul de 2 linguri de făină într-un robot de bucătărie până la măcinat fin (aveți grijă să nu măcinați până la o pastă).
Tăiați rubarba în cruce, ținând cuțitul la un unghi de 45 de grade, în felii groase de 1/4 inch.
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Îndepărtați foile superioare de hârtie de ceară și inversați aluatul pe o foaie mare de copt, apoi îndepărtați hârtia de ceară rămasă (acum deasupra). Îndoiți marginea crustei pentru a forma o margine de 1/2 inch, apăsând pentru a sigila crusta de jos.
Răspândiți migdalele măcinate peste crustă (cu excepția frontierei). Se acoperă cu rubarbă, se suprapun felii și se aranjează decorativ . Scor marginea crustei decorativ, apoi chill tart 15 minute.
Presărați 1/4 cană de zahăr rămasă uniform peste rubarbă și coaceți în treimea inferioară a cuptorului până când crusta este maro aurie pe margini și rubarba este fragedă, 35 până la 45 de minute.
Răciți tarta pe foaia de copt pe un suport, apoi periați rubarba cu suficiente conserve pentru a acoperi uniform.
* Aluatul (înainte de rulare) poate fi răcit până la 2 zile.