Tarta Cu Pere Și Migdale

Tarta Cu Pere Și Migdale
Tarta cu pere și migdale este o vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 540 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. Un amestec de lichior de migdale, apă, migdale albite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tarta cu pere și migdale, Tarta Cu Migdale De Pere, și Tarta cu pere și migdale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți perele: curățați perele și înjumătățiți-le pe lungime. Folosind un baller de pepene galben scoateți miezul. Aduceți 4 căni de apă, 1 cană de zahăr și suc de lămâie pentru a fierbe într-o cratiță mare la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Pepene GalbenPepene Galben
PerePere
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru PepeneCuțit Pentru Pepene
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați boabe de vanilie despicate și pere. Acoperiți cu o rundă de hârtie pergament, cu o gaură mică tăiată în centru. Păstrați lichidul la fierbere foarte mică și fierbeți perele până când sunt fierte, 15 până la 25 de minute, în funcție de pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De VanilieFasole De Vanilie
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
3
Se ia de pe foc și se lasă perele să se răcească în lichidul lor.Pregătiți crusta: pulsați zahărul pudră, feliile de migdale de ceașcă și sarea într-un robot de bucătărie până când nucile sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Migdale FeliateMigdale Feliate
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
PerePere
NuciNuci
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
4
Adăugați 8 linguri de unt și procesați până se omogenizează, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Se amestecă în gălbenușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
6
Adăugați 1 cană de făină de calibru. Pulsați mașina de mai multe ori până când aluatul se reunește în aglomerări. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic și răciți cel puțin 3 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. A se păstra la frigider.) Pregătiți umplutura de migdale: într-un mixer de stand, bateți pasta de migdale cu restul de 2 lingurițe de zahăr și restul de 2 lingurițe de făină, până se omogenizează. Bateți treptat în untul rămas, până se omogenizează, apoi bateți oul și albușul și lichiorul. Acoperiți și răciți cel puțin 3 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De MigdalePastă De Migdale
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
MigdaleMigdale
UntUnt
LichiorLichior
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
FolieFolie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Stand MixerStand Mixer
7
Coaceți coaja de tartă: poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Întindeți aluatul răcit pe o foaie de hârtie pergament cu făină până la o rundă de 12 inci, ridicând și întorcând aluatul ocazional pentru a se elibera de hârtie. Folosind hârtia ca ajutor, transformați aluatul într-o tigaie cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil; îndepărtați hârtia. Sigilați orice fisuri în aluat. Trim. Pierce crusta peste tot cu furculita. Înghețați crusta 10 minute.Căptușiți crusta cu hârtie pergament, apoi umpleți cu fasole uscată sau greutăți de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole UscatăFasole Uscată
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
AluatAluat
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Formă TartăFormă Tartă
9
Coaceți crusta până când părțile sunt setate, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Îndepărtați pergamentul și fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FasoleFasole
1
Întindeți umplutura de migdale uniform în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
2
Tăiați fiecare pere pe jumătate pe lungime în felii subțiri. Apăsați ușor fiecare felie de pere într-un model atractiv care se suprapune ușor în locuri în umplutura de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
PerePere
3
Presărați blatul cu feliile de migdale rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale FeliateMigdale Feliate
4
Coaceți tarta până când este aurie și testerul introdus în centrul umpluturii iese curat, aproximativ 55 de minute. Tarta rece în tigaie pe raft. Împingeți tigaia de jos în sus, eliberând tarta din tigaie. (Se poate face cu 8 ore înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
6
Tăiați tarta în pene; presărați cu zahăr pudră, dacă doriți, și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
DificultateNormal
Gata În5 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista