Tarta cu pere și migdale este o vegetarian desert. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 540 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la SippitySup are 1 fani. Un amestec de lichior de migdale, apă, migdale albite și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Tarta cu pere și migdale, Tarta Cu Migdale De Pere, și Tarta cu pere și migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți perele: curățați perele și înjumătățiți-le pe lungime. Folosind un baller de pepene galben scoateți miezul. Aduceți 4 căni de apă, 1 cană de zahăr și suc de lămâie pentru a fierbe într-o cratiță mare la foc mediu-mare, amestecând până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Pepene Galben
Pere
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Pentru Pepene
Tigaie Cu Sos
2
Adăugați boabe de vanilie despicate și pere. Acoperiți cu o rundă de hârtie pergament, cu o gaură mică tăiată în centru. Păstrați lichidul la fierbere foarte mică și fierbeți perele până când sunt fierte, 15 până la 25 de minute, în funcție de pere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole De Vanilie
Pere
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
3
Se ia de pe foc și se lasă perele să se răcească în lichidul lor.Pregătiți crusta: pulsați zahărul pudră, feliile de migdale de ceașcă și sarea într-un robot de bucătărie până când nucile sunt măcinate fin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Migdale Feliate
Borcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Pere
Nuci
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
4
Adăugați 8 linguri de unt și procesați până se omogenizează, răzuind ocazional părțile laterale ale bolului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se amestecă în gălbenușul de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De Ou
6
Adăugați 1 cană de făină de calibru. Pulsați mașina de mai multe ori până când aluatul se reunește în aglomerări. Adunați aluatul în bilă; aplatizați în disc. Înfășurați în plastic și răciți cel puțin 3 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. A se păstra la frigider.) Pregătiți umplutura de migdale: într-un mixer de stand, bateți pasta de migdale cu restul de 2 lingurițe de zahăr și restul de 2 lingurițe de făină, până se omogenizează. Bateți treptat în untul rămas, până se omogenizează, apoi bateți oul și albușul și lichiorul. Acoperiți și răciți cel puțin 3 ore. (Se poate face cu 2 zile înainte. Păstrați la rece.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De Migdale
Albușuri De Ou
Migdale
Unt
Lichior
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Folie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Stand Mixer
7
Coaceți coaja de tartă: poziționați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Întindeți aluatul răcit pe o foaie de hârtie pergament cu făină până la o rundă de 12 inci, ridicând și întorcând aluatul ocazional pentru a se elibera de hârtie. Folosind hârtia ca ajutor, transformați aluatul într-o tigaie cu diametrul de 9 inci, cu fundul detașabil; îndepărtați hârtia. Sigilați orice fisuri în aluat. Trim. Pierce crusta peste tot cu furculita. Înghețați crusta 10 minute.Căptușiți crusta cu hârtie pergament, apoi umpleți cu fasole uscată sau greutăți de plăcintă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Borcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Aluat
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Formă Tartă
9
Coaceți crusta până când părțile sunt setate, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Îndepărtați pergamentul și fasolea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole
1
Întindeți umplutura de migdale uniform în crustă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Borcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
2
Tăiați fiecare pere pe jumătate pe lungime în felii subțiri. Apăsați ușor fiecare felie de pere într-un model atractiv care se suprapune ușor în locuri în umplutura de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Pere
3
Presărați blatul cu feliile de migdale rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale Feliate
4
Coaceți tarta până când este aurie și testerul introdus în centrul umpluturii iese curat, aproximativ 55 de minute. Tarta rece în tigaie pe raft. Împingeți tigaia de jos în sus, eliberând tarta din tigaie. (Se poate face cu 8 ore înainte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
5
Lăsați să stea la temperatura camerei.)
6
Tăiați tarta în pene; presărați cu zahăr pudră, dacă doriți, și serviți.