Dacă aveți aproximativ 1 oră și 30 de minute pentru a petrece în bucătărie, Tarta cu mere, rubarbă și cremă ar putea fi grozavă lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. O porție conține 591 calorii, 9g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr tos, rubarbă, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 8 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tarta cu rubarbă și cremă, Tarta cu cremă de rubarbă, și Tartă Cu Cremă De Rubarbă Glazurată Cu Marmeladă.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Întindeți patiseria la grosimea de 1 monedă și folosiți-o pentru a alinia o formă de tartă de 23 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Tăiați o rundă de hârtie de copt mai mare decât staniu și puneți-o în staniu cu fasole de copt deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
4
Coaceți orb timp de 15 minute, apoi scoateți fasolea și coaceți încă 10-15 minute până când sunt ușor aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Scoateți tarta din cuptor și întoarceți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
În timp ce tarta este în cuptor, pregătiți umplutura. Încălziți ușor rubarba, mărul, zahărul tos și sucul de portocale într-o tigaie mică timp de 10 minute până când fructele sunt moi, dar își păstrează forma. Odată gătit, scoateți-l de pe foc și lăsați să se răcească ușor în timp ce faceți crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Caster
Precum Invidia îngerilor
2 Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Căpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
7
Încălziți smântâna, laptele și păstaia de vanilie într-o tigaie mică și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
8
Bateți ouăle și zahărul într-un bol separat. Când amestecul de smântână a atins punctul de fierbere, turnați-l peste ouă în timp ce încă bateți, apoi turnați amestecul printr-o sită într-un castron sau ulcior curat și adăugați coaja de portocală.
Sherry cremă, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tartă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.