Tarta cu mere, rubarbă și cremă

Tarta cu mere, rubarbă și cremă
Dacă aveți aproximativ 1 oră și 30 de minute pentru a petrece în bucătărie, Tarta cu mere, rubarbă și cremă ar putea fi grozavă lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. O porție conține 591 calorii, 9g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr tos, rubarbă, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 8 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tarta cu rubarbă și cremă, Tarta cu cremă de rubarbă, și Tartă Cu Cremă De Rubarbă Glazurată Cu Marmeladă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Întindeți patiseria la grosimea de 1 monedă și folosiți-o pentru a alinia o formă de tartă de 23 cm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
3
Tăiați o rundă de hârtie de copt mai mare decât staniu și puneți-o în staniu cu fasole de copt deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
4
Coaceți orb timp de 15 minute, apoi scoateți fasolea și coaceți încă 10-15 minute până când sunt ușor aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Scoateți tarta din cuptor și întoarceți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
În timp ce tarta este în cuptor, pregătiți umplutura. Încălziți ușor rubarba, mărul, zahărul tos și sucul de portocale într-o tigaie mică timp de 10 minute până când fructele sunt moi, dar își păstrează forma. Odată gătit, scoateți-l de pe foc și lăsați să se răcească ușor în timp ce faceți crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr CasterZahăr Caster
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Căpșuni Proaspete și Frișcă SuplimentarăCăpșuni Proaspete și Frișcă Suplimentară
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Încălziți smântâna, laptele și păstaia de vanilie într-o tigaie mică și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Bateți ouăle și zahărul într-un bol separat. Când amestecul de smântână a atins punctul de fierbere, turnați-l peste ouă în timp ce încă bateți, apoi turnați amestecul printr-o sită într-un castron sau ulcior curat și adăugați coaja de portocală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
9
Odată ce carcasa de tartă este gătită, împrăștiați fructele peste fundul carcasei și turnați crema deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
10
Așezați tarta în cuptor și gătiți timp de 30-35 de minute până când crema este doar setată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
11
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet înainte de a tăia felii.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Sherry cremă, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tartă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista