Tarta cu mere, rubarbă și cremă

Dacă aveți aproximativ 1 oră și 30 de minute pentru a petrece în bucătărie, Tarta cu mere, rubarbă și cremă ar putea fi grozavă lacto ovo vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. O porție conține 591 calorii, 9g de proteine, și 36g de grăsime. Pentru $2.34 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr tos, rubarbă, coajă de portocală și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 8 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Tarta cu rubarbă și cremă, Tarta cu cremă de rubarbă, și Tartă Cu Cremă De Rubarbă Glazurată Cu Marmeladă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Întindeți patiseria la grosimea de 1 monedă și folosiți-o pentru a alinia o formă de tartă de 23 cm.
Tăiați o rundă de hârtie de copt mai mare decât staniu și puneți-o în staniu cu fasole de copt deasupra.
Coaceți orb timp de 15 minute, apoi scoateți fasolea și coaceți încă 10-15 minute până când sunt ușor aurii.
Scoateți tarta din cuptor și întoarceți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
În timp ce tarta este în cuptor, pregătiți umplutura. Încălziți ușor rubarba, mărul, zahărul tos și sucul de portocale într-o tigaie mică timp de 10 minute până când fructele sunt moi, dar își păstrează forma. Odată gătit, scoateți-l de pe foc și lăsați să se răcească ușor în timp ce faceți crema.
Încălziți smântâna, laptele și păstaia de vanilie într-o tigaie mică și aduceți la fierbere.
Bateți ouăle și zahărul într-un bol separat. Când amestecul de smântână a atins punctul de fierbere, turnați-l peste ouă în timp ce încă bateți, apoi turnați amestecul printr-o sită într-un castron sau ulcior curat și adăugați coaja de portocală.
Odată ce carcasa de tartă este gătită, împrăștiați fructele peste fundul carcasei și turnați crema deasupra.
Așezați tarta în cuptor și gătiți timp de 30-35 de minute până când crema este doar setată.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească complet înainte de a tăia felii.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Sherry cremă, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tartă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.