Tarta Cu Mere Caramel
Caramel Apple Tart este un desert care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 458 calorii. Pentru $1.4 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Halloween. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Dacă aveți la îndemână suc de lămâie, zahăr pudră, mere delicioase aurii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Cu o lingură scor de 17%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Tarta Cu Mere Caramel, Tarta Cu Sundae Cu Mere-Caramel, și Tarta Cu Sundae Cu Mere-Caramel.
Instrucțiuni
Pregătiți crusta de plăcintă conform instrucțiunilor pachetului.
Rulați aluatul între 2 bucăți de hârtie cerată la o grosime de 1/4 inch. Inversați o tigaie antiaderentă de 10 inci cu fundul greu peste aluat, urmăriți marginea exterioară a tigaiei și tăiați excesul.
Puneți aluatul de plăcintă pe o tavă de foi, acoperiți-l în folie de plastic și dați-l la frigider.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Feliați fiecare măr în 2 și așezați jumătățile într-un castron cu apă cu puțin suc de lămâie pentru a nu se rumeni. Într-un castron mic, combinați zahărul cu 2 lingurițe de condiment pentru plăcintă cu dovleac și sarea.
Puneți aceeași tigaie folosită pentru a măsura crusta de plăcintă, la foc mediu-mare și adăugați untul.
Presărați 3/4 din amestecul de zahăr peste untul topit. Aranjați jumătățile de mere cu fața plată în jos în tigaie.
Presărați zahărul rămas peste mere. Gatiti pana cand siropul de caramel devine o culoare maro auriu intens, aproximativ 15 minute. Aranjați cu grijă crusta de plăcintă răcită deasupra merelor fierte și folosiți o spatulă pentru a băga marginile.
Puneți tigaia în cuptor și coaceți până când crusta este gătită și are o culoare ușor maro, aproximativ 15 până la 20 de minute.
Scoateți tigaia din cuptor și lăsați-o să stea aproximativ 5 minute, apoi răsturnați plăcinta pe un platou de servire.
Într-un castron mediu, folosind un mixer manual la viteză medie, bateți smântâna grea cu zahărul cofetarilor și restul de 1/2 linguriță de condiment de plăcintă cu dovleac până se formează vârfuri moi.
Serviți tarta caldă pe farfurii individuale cu o păpușă de frișcă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tartă. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "