Tarta Cu Mango
Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 2986 calorii, 40g de proteine, și 205g de grăsime pe porție. Pentru $5.82 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ou, foaie de foietaj și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tarta Cu Mango, Tarta Cu Mango, și Tarta cu branza de Mango cu afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Desfaceți foaia de patiserie pe o foaie de copt unsă, apoi întoarceți-o (pentru a preveni despicarea cutelor în timpul coacerii). Tăiați marginile cu un cuțit ascuțit.
Periați ușor patiseria cu ou (nu lăsați să picure pe laturi). Creați o margine de 3/4 inci în jur, marcând ușor o linie paralelă cu fiecare margine de patiserie (nu tăiați până la capăt). Înțepați dreptunghiul interior uniform cu o furculiță, apoi presărați cu 1 lingură de zahăr.
Coaceți în treimea inferioară a cuptorului 15 minute sau până când se umflă și se rumenesc.
Se transferă într-un raft și se răcește la temperatura camerei.
Bateți împreună smântână, cremă de brânză, restul de 3 linguri de zahăr și coajă.
Feliați subțire mango pe lungime cu o mandolină sau alt feliator manual sau cu un cuțit ascuțit (aveți grijă, deoarece mango decojit este alunecos), apoi înjumătățiți feliile largi pe lungime.
Chiar înainte de servire, întindeți crema peste dreptunghiul interior de patiserie și deasupra cu mango, pliant decorativ.
* Tunderea marginilor aluatului de patiserie permite straturilor să se separe, astfel încât patiseria să crească uniform.