Tarta Cu Gem De Afine
Tarta cu gem de afine este o vegetarian desert. Această rețetă servește 8. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 607 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți gălbenușuri de ou, sare, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Plăcintă Cu Afine, Tarta Cu Afine, și Tarta Cu Afine Și Pere.
Instrucțiuni
Sortează afine, aruncând orice tulpini și fructe învinețite sau degradate; clătiți și scurgeți fructele de pădure. Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mediu, amestecați afine, 1 cană zahăr, suc de mere și suc de lămâie ocazional până când fructele de pădure s-au descompus și și-au eliberat sucurile și amestecul este bulbuc, 10 până la 15 minute. Se amestecă gemul și se gătește cu 1 minut mai mult. Amestec de vârtej într-un blender sau robot de bucătărie până la omogenizare. Apăsați printr-o strecurătoare fină într-un castron, extragând cât mai mult lichid cu spatele unei linguri sau a unei spatule; aruncați semințele și cojile. Acoperiți și răciți până la rece, cel puțin 1 oră sau până la 3 zile (Vezi notele).
Cu un mixer, bateți untul cu 3/4 cană de zahăr până se omogenizează; bate în gălbenușurile de ou. Se amestecă făina, praful de copt și sarea până se omogenizează bine. Împărțiți aluatul în două porțiuni ușor inegale. Înfășurați porțiunea mai mare în plastic și aplatizați-o într-o formă dreptunghiulară. Apăsați porțiunea mai mică peste partea de jos și în sus părți, la rim, de o tigaie tartă 9-inch cutat cu jantă detașabilă. Răciți aluatul învelit și coaja de tartă până la fermitate, cel puțin 1 oră sau până la 3 zile (Vezi notele).
Se amestecă amestecul de gem în coajă de tartă și se întinde nivelul.
Desfaceți a doua porție de aluat și așezați-o pe o suprafață ușor făinată. Cu un sucitor ușor făinat, întindeți aluatul într - o formă care aproximează îndeaproape un dreptunghi de 8 pe 10 inci. Cu un cuțit sau un tăietor canelat, tăiați aluatul în opt benzi de 1 pe 10 inci. Aranjați patru benzi peste umplerea la aproximativ 1 inch distanță.
Așezați benzile rămase peste tartă la un unghi de 45 față de primul set de benzi. Tăiați marginile la același nivel cu aluatul în tigaie.
Presărați ușor blatul de tartă cu zahăr.
Așezați tarta pe o foaie de copt neizolată și coaceți pe raftul inferior al unui cuptor obișnuit sau cu convecție 350, rotind tarta la jumătatea timpului de coacere, până când blatul devine maro auriu, 35 până la 40 de minute.
Se servește cald sau la temperatura camerei.