Tarta Cu Gem De Afine

Tarta Cu Gem De Afine
Tarta cu gem de afine este o vegetarian desert. Această rețetă servește 8. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 607 calorii, 5g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți gălbenușuri de ou, sare, zahăr și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Plăcintă Cu Afine, Tarta Cu Afine, și Tarta Cu Afine Și Pere.

Instrucțiuni

1
Sortează afine, aruncând orice tulpini și fructe învinețite sau degradate; clătiți și scurgeți fructele de pădure. Într - o tigaie de 3 până la 4 litri la foc mediu, amestecați afine, 1 cană zahăr, suc de mere și suc de lămâie ocazional până când fructele de pădure s-au descompus și și-au eliberat sucurile și amestecul este bulbuc, 10 până la 15 minute. Se amestecă gemul și se gătește cu 1 minut mai mult. Amestec de vârtej într-un blender sau robot de bucătărie până la omogenizare. Apăsați printr-o strecurătoare fină într-un castron, extragând cât mai mult lichid cu spatele unei linguri sau a unei spatule; aruncați semințele și cojile. Acoperiți și răciți până la rece, cel puțin 1 oră sau până la 3 zile (Vezi notele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Struguri Roșii Fără SâmburiStruguri Roșii Fără Sâmburi
Piersică Sau Nectarină, FeliatăPiersică Sau Nectarină, Feliată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Cu un mixer, bateți untul cu 3/4 cană de zahăr până se omogenizează; bate în gălbenușurile de ou. Se amestecă făina, praful de copt și sarea până se omogenizează bine. Împărțiți aluatul în două porțiuni ușor inegale. Înfășurați porțiunea mai mare în plastic și aplatizați-o într-o formă dreptunghiulară. Apăsați porțiunea mai mică peste partea de jos și în sus părți, la rim, de o tigaie tartă 9-inch cutat cu jantă detașabilă. Răciți aluatul învelit și coaja de tartă până la fermitate, cel puțin 1 oră sau până la 3 zile (Vezi notele).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Se amestecă amestecul de gem în coajă de tartă și se întinde nivelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită1-1/2 Căni (12 Uncii) Smântână, împărțită
GemGem
4
Desfaceți a doua porție de aluat și așezați-o pe o suprafață ușor făinată. Cu un sucitor ușor făinat, întindeți aluatul într - o formă care aproximează îndeaproape un dreptunghi de 8 pe 10 inci. Cu un cuțit sau un tăietor canelat, tăiați aluatul în opt benzi de 1 pe 10 inci. Aranjați patru benzi peste umplerea la aproximativ 1 inch distanță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Așezați benzile rămase peste tartă la un unghi de 45 față de primul set de benzi. Tăiați marginile la același nivel cu aluatul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Presărați ușor blatul de tartă cu zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
7
Așezați tarta pe o foaie de copt neizolată și coaceți pe raftul inferior al unui cuptor obișnuit sau cu convecție 350, rotind tarta la jumătatea timpului de coacere, până când blatul devine maro auriu, 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista