Tarta Cu Fructe Proaspete Cu Branza Mascarpone
Tarta de fructe proaspete cu brânză Mascarpone este o vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 571 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de zahăr pudră, bucăți, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tartă Proaspătă De Smochine, Caise Și Mascarpone, Tarta Mascarpone Cu Fructe De Padure Proaspete, și Mascarpone De Primăvară Și Tartă Cu Fructe.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Bateți împreună brânza mascarpone și următoarele 3 ingrediente într-un castron mediu. Acoperiți și răciți.
Între timp, potriviți piecrust într-o tigaie de tartă de 9 inci cu fund detașabil; apăsați în marginile canelate. Îndoiți orice exces de aluat în afara tigaiei și prindeți-l pentru a-l fixa în tigaie. (Acest lucru va împiedica alunecarea în tigaie pe măsură ce se coace.) Căptușiți crusta cu folie de aluminiu și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Coaceți la 450 timp de 8 minute.
Îndepărtați greutățile și folia și coaceți încă 3 până la 4 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din cuptor într-o grătar și răciți complet (aproximativ 15 minute). Atingeți ușor excesul de crustă din părțile laterale ale tigaiei, folosind un sucitor.
Se amestecă amestecul de mascarpone în coajă de tartă răcită, răspândindu-se pe margini. Aranjați kiwi în jurul marginii exterioare a tartei; așezați zmeura în centru.
Combinați gemul de caise și 1 lingură. apă într-un vas mic de sticlă sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la maxim 25 de secunde. Se amestecă până se amestecă bine.
Se toarnă amestecul de caise printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-un castron; aruncați solidele.
Ungeți fructele în tartă cu amestec de caise.
* Jeleul de mere poate fi înlocuit. Reduceți apa la 2 lingurițe. la Pasul 5 și nu strecurați amestecul de jeleu după încălzire.
Tarta cu fructe proaspete umplute cu Cheesecake: înlocuiți 2 căni de umplutură de cheesecake gata de consumat cu brânză mascarpone. Creșteți sucul de lămâie la 2 lingurițe. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.