Tarta de fructe proaspete cu brânză Mascarpone este o vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 40g de grăsime, și un total de 571 calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de zahăr pudră, bucăți, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tartă Proaspătă De Smochine, Caise Și Mascarpone, Tarta Mascarpone Cu Fructe De Padure Proaspete, și Mascarpone De Primăvară Și Tartă Cu Fructe.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Bateți împreună brânza mascarpone și următoarele 3 ingrediente într-un castron mediu. Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mascarpone
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
3
Între timp, potriviți piecrust într-o tigaie de tartă de 9 inci cu fund detașabil; apăsați în marginile canelate. Îndoiți orice exces de aluat în afara tigaiei și prindeți-l pentru a-l fixa în tigaie. (Acest lucru va împiedica alunecarea în tigaie pe măsură ce se coace.) Căptușiți crusta cu folie de aluminiu și umpleți cu greutăți de plăcintă sau fasole uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Uscată
Crustă De Plăcintă
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Formă Tartă
Tigaie
4
Coaceți la 450 timp de 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
5
Îndepărtați greutățile și folia și coaceți încă 3 până la 4 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Folie De Aluminiu
6
Scoateți din cuptor într-o grătar și răciți complet (aproximativ 15 minute). Atingeți ușor excesul de crustă din părțile laterale ale tigaiei, folosind un sucitor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
știft De Rulare
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
7
Se amestecă amestecul de mascarpone în coajă de tartă răcită, răspândindu-se pe margini. Aranjați kiwi în jurul marginii exterioare a tartei; așezați zmeura în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zmeură
Mascarpone
Prăjituri Colorate De Orez Mochi
8
Combinați gemul de caise și 1 lingură. apă într-un vas mic de sticlă sigur pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la maxim 25 de secunde. Se amestecă până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gem De Caise
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
9
Se toarnă amestecul de caise printr-o strecurătoare fină cu plasă de sârmă într-un castron; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
10
Ungeți fructele în tartă cu amestec de caise.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Caise
Fructe
11
Serviți imediat.
12
* Jeleul de mere poate fi înlocuit. Reduceți apa la 2 lingurițe. la Pasul 5 și nu strecurați amestecul de jeleu după încălzire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu De Mere
Jeleu
Apă
13
Tarta cu fructe proaspete umplute cu Cheesecake: înlocuiți 2 căni de umplutură de cheesecake gata de consumat cu brânză mascarpone. Creșteți sucul de lămâie la 2 lingurițe. Continuați cu rețeta conform instrucțiunilor.