Tarta cu ceapa si Bacon
O porție conține 298 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime. Dacă 92 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., ceapa și Tarta de slănină ar putea fi o remarcabilă vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți CR aproxormme fra fra, sare de mare, apă caldă și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Tarta cu ceapa si Bacon, Tarta cu ceapa si Bacon, și Tarta Cu Bacon Si Ceapa.
Instrucțiuni
Combinați 1 cană de făină, 1 cană de apă caldă și 1 linguriță de drojdie într-un castron mare; se amestecă pentru a se amesteca bine. Acoperiți vasul cu folie de plastic și lăsați să stea până când amestecul face bule, aproximativ 30 de minute. Se amestecă sare, apoi 1 1/4 căni de făină.
Se amestecă până se formează aluat moale ușor lipicios, adăugând mai multă făină cu linguri, dacă este foarte lipicioasă. Acoperiți vasul cu folie de plastic.
Lăsați aluatul să crească într-o zonă caldă fără curenți până la dublarea volumului, aproximativ 1 1/2 ore.
Preîncălziți cuptorul la 500 F. F. făinați ușor 2 foi mari de copt. Făinați ușor mâinile; puneți aluatul în jos și împărțiți-l în jumătate.
Rulați fiecare jumătate pe o suprafață ușor făinată până la un dreptunghi subțire de 16x10 inci.
Transferați fiecare dreptunghi pe foaia de copt pregătită. Dacă aluatul se micșorează, rulați sau întindeți fiecare înapoi la dimensiune. Puree CR ampermormme fra fra, brânză de vaci și smântână în procesor până se omogenizează. Condimentează după gust cu sare și piper.
Răspândiți amestecul de cremă peste cruste.
Presărați ceapa și slănina crudă peste amestecul de smântână, împărțind în mod egal.
Coaceți torturile până când marginile crustelor sunt crocante și maronii, aproximativ 14 minute.
Se presară generos cu piper; tăiați în bucăți și serviți.
* Vândut la unele supermarketuri. Dacă nu este disponibil, încălziți 1 cană de frișcă până la călduță (85 buc.f).
Se ia de pe foc și se amestecă în 2 linguri de zară. Acoperiți și lăsați să stea într-o zonă caldă, fără curenți, până când se îngroașă ușor, 24 până la 48 de ore, în funcție de temperatura camerei. Dați la frigider până când este gata de utilizare.