Tarta cu ceapa caramelizata si Bacon Canadian
O porție conține 378 calorii, 12g de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $1.22 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați apă, frunze de salvie, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Ceapă caramelizată și straturi de slănină Canadiană, Tarta cu Bacon si ceapa caramelizata si cea mai buna din 2011, și Quiche De Ceapă Cu Slănină Canadiană pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Îndepărtați folia de plastic de 2 foi de pe Piecrust ușor Universal. Potriviți aluatul, cu folie de plastic în sus, într-o tigaie rotundă de 9 inci acoperită cu spray de gătit.
Îndepărtați foile superioare de folie de plastic. Apăsați aluatul în partea de jos și în sus a tigaiei; pliați excesul de crustă înapoi și apăsați pentru a întări părțile laterale. Pătrundeți ușor fundul și părțile laterale ale aluatului cu o furculiță; congelați 10 minute. Tapetați fundul aluatului cu o bucată de folie; aranjați greutățile plăcintei sau fasolea uscată pe folie.
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până se rumenesc ușor.
Reduceți temperatura cuptorului la 37
Îndepărtați greutățile și folia.
Ungeți aluatul uniform cu muștar.
Coaceți încă 5 minute sau până când ați terminat. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați ceapa și zahărul; reduceți căldura și gătiți 10 minute, amestecând ocazional. Se amestecă 1/2 cană de apă; gatiti 25 de minute sau pana cand ceapa devine maro deschis si lichidul se ingroasa, adaugand 1/4 cana de apa ramasa, 1 lingura la un moment dat, dupa cum este necesar.
Se ia de pe foc; se amestecă slănina, pătrunjelul, 1 linguriță de piper și următoarele 4 ingrediente (prin nucșoară).
Puneți untul într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde; cuptorul cu microunde la maxim timp de 30 de secunde sau până când untul se topește.
Adăugați 1 lingură de ulei de măsline rămas, amestecând pentru a combina.
Combinați amestecul de unt, restul de 3/4 linguriță de piper, amestecul de umplutură și bulionul, amestecând până la umezeală.
Presărați crusta răcită cu brânză. Se amestecă amestecul de ceapă peste brânză; se acoperă cu amestec de umplutură.
Așezați tarta pe o foaie de copt.
Coaceți la 375 timp de 25 de minute sau până se rumenesc. Se răcește 10 minute pe un suport de sârmă.