Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul de tarhon Kiev. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 315 calorii. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați tarhon, ou, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ou ai putea urma acest curs principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Hamburghesan Estilo Kiev (Hamburger Mexican Kiev), Pui Kiev, și Pui Kiev pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați 3 linguri de unt și tarhon; rece. Formați untul de tarhon în patru 2-in. bușteni; înghețați până când este ferm. Aplatizați puiul la 1/8-in. grosime; se condimentează cu sare, piper și nucșoară. Centrați un jurnal de unt pe fiecare piept de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Rulați și trageți în capete; asigurați-vă cu o scobitoare. Într-un castron puțin adânc, bateți oul și apa. Se acoperă puiul cu făină, apoi se înmoaie în amestecul de ouă și se rulează în pesmet. Într-o tigaie, gătiți puiul în untul rămas până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1 Cană De Orz Alb Perlat
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Roșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Transferați într-un 8-in uns. tavă de copt pătrată.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Coaceți, neacoperit, la 350 de minute pentru 20 de minute sau până când sucurile de pui se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Între timp, pentru sos, topiți untul într-o cratiță la foc mic. Se amestecă făina și muștarul până se omogenizează. Se amestecă treptat bulionul și tarhonul. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa. Reduceți căldura. Într-un castron, combinați gălbenușurile de ou și sucul de lămâie. Treceți treptat o cantitate mică de amestec fierbinte în gălbenușuri. Întoarceți totul în tigaie, amestecând constant. Gatiti si amestecati pana cand sosul ajunge la 160 de minute, aproximativ 1 minut. Aruncați scobitorii din pui; serviți cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)