Tarhon fleică necesită în jurul valorii de 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Pentru $2.47 pe portie, veți obține un curs principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 600 de calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de carne de porc măcinată, ouă, tarhon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face pâine de carne cu gust de restaurant acasă, nu este un secret despre cum să faceți pâine de carne, Tarhon! Sos de salată cu miere Dijon și tarhon, și Momma Joe ' s fleică-fleică ca mama folosit pentru a face.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Într-un castron mare, amestecați carnea de vită și carnea de porc și frământați-le ușor împreună cu mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Salată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Adăugați ardeiul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
5
Adăugați restul ingredientelor.
6
Se amestecă pentru a se amesteca.
1
Încălziți o cratiță mică și adăugați uleiul vegetal. Când uleiul începe să fumeze, reduceți focul și adăugați o bucată mică din amestec. Gatiti 1-2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Scoateți din tigaie și gustați. Verificați condimentele. Dacă este prea umed, adăugați mai multe pesmet. Dacă este prea uscat, adăugați un ou suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Modelați carnea într-o pâine și așezați-o în centrul unei foi de copt tapetate cu hârtie pergament. Folosirea unei tigaie fără margini înalte va produce o pâine de carne cu o crustă. Gatiti, netulburat, timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Periați-l cu ketchup suplimentar și reduceți temperatura cuptorului la 350 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Coaceți până când carnea este fermă când este atinsă sau când are o temperatură internă de 150 de grade F, aproximativ 45 de minute suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Scoateți din cuptor, turnați orice exces de grăsime și lăsați-l să se "odihnească" timp de 10 până la 15 minute înainte de servire.