Tarek ' s Irish Stout Fondue
Reteta Tarek ' s Irish Stout Fondue este gata în aproximativ 25 de minute și este cu siguranță o uimitoare fără gluten și דל פחמימות, opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Pentru 87 de cenți pe porție, veți obține o băutură care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 207 calorii. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați brânză elvețiană, brânză cheddar, sos de piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Ziua Sfântului patrick va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 76 de gurmanzi și bucătari. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 45%. Încercați Cheddar Irlandez Și Fondue Stout, Fondue irlandeză de Cheddar cu Stout și whisky, și Fermă Cheddar și irlandez Stout Fondue cu cartofi noi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați brânza Cheddar albă, brânza elvețiană, parmezanul și amidonul de porumb împreună într-un castron; deoparte.
Amestecați berea Irlandeză, sosul de friptură, sosul Worcestershire, praful de usturoi, sosul de ardei iute și pudra de muștar împreună într-o oală de fondue; puneți căldura sub oală de fondue la mediu.
Se amestecă amestecul de brânză, 1/2 cană la un moment dat, în amestec de bere tare în oală de fondue până când brânza este complet topită și fondue este groasă și netedă. Nu lăsați fondue să fiarbă.
Condimentează cu piper negru după gust.