Taramasalata cu pâine și cartofi
Taramasalata cu pâine și cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8 și costă 54 de cenți pe porție. O porție conține 233 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână măsline, coriandru, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Încercați Taramasalata cu pâine, Taramasalata cu cartofi, și Cartofi de aur Yukon și Latkes de anghinare din Ierusalim cu maioneză de mere-hrean și Taramasalata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați feliile de pâine într-un castron și adăugați apă pentru a acoperi. Se lasă deoparte să se înmoaie câteva minute. Când pâinea este saturată, stoarceți apa.
Așezați cartoful într-o cratiță mică, acoperiți cu apă și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul și fierbeți până la fiert, aproximativ 8 minute.
Scurgeți cartoful și lăsați-l deoparte să se usuce câteva minute, până când se răcește suficient pentru a se descurca.
Folosind un robot de bucătărie, un mixer sau un mortar și un pistil, amestecați pâinea, cartoful, icrele, șalota și sucul de lămâie, în timp ce stropiți treptat în ulei până când se combină bine.
Transferați amestecul într-un vas de servit și formați-l într-o pâine sau movilă.
Presărați cilantro deasupra și aranjați măslinele în jurul marginilor.
Serviți însoțit de pâine.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;