Tapioca De Ananas Proaspăt
Tapioca proaspătă de ananas ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 304 calorii. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de nucșoară măcinată, unt, topping cu bici răcoroși și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tapioca De Ananas-Nucă De Cocos, Budinca de Tapioca cu ananas si nuca de cocos, și Budincă Proaspătă De Tapioca De Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă sucul și tapioca în castron mediu.
Lăsați să stea 5 minute. Între timp, topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați ananas, zahăr brun, nucșoară și sare; se amestecă bine. Gatiti 5 minute, amestecand frecvent.
Se adaugă amestecul de tapioca; se amestecă. Aduceți la fierbere completă, amestecând constant.
Scoateți din căldură. Se răcește 20 de minute.
Transferați în vasul de servire. Acoperiți și refrigerați câteva ore sau până la răcire.
Întindeți toppingul biciuit peste budincă chiar înainte de servire; presărați cu nucă de cocos.