Tandoori - pui condimentat cu Chutney de roșii-ghimbir

Tandoori-pui condimentat cu Chutney de roșii-ghimbir ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $3.11 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 47G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 327 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați cardamom măcinat, ghimbir măcinat, iaurt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Tandoori piept de pui condimentat cu gem de roșii la grătar și sos de iaurt cu ierburi, Pui condimentat Indian cu Chutney de roșii, și Pui cu Chutney de roșii-ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți iaurtul și următoarele 9 ingrediente într-un castron mare pentru a amesteca.
Adăugați pui și întoarceți-vă la strat. Acoperiți și refrigerați peste noapte.
Combinați toate ingredientele într-un castron mediu. Condimentează după gust cu sare și piper. (Chutney se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.)
Pregătiți grătarul (foc mediu-mare).
Transferați puiul acoperit cu marinată pe grătarul de grătar. Pui la grătar până la fiert, aproximativ 7 minute pe fiecare parte.
Transferați puiul pe tabla de tăiat.
Tăiați transversal pe diagonală în felii groase de 1/2 inch.