Tandoori-Piept De Pui Condimentat

Tandoori-pieptul de pui condimentat este un fără gluten felul principal. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 183 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați iaurt, cayenne, semințe de coriandru măcinate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma iaurtul simplu cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Melasă De Iaurt ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Tandoori - pui condimentat cu Chutney de roșii-ghimbir, Tandoori la grătar-pui condimentat peste salată verde de Papaya, și Tandoori - pui prăjit la cuptor condimentat (fără cereale) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toacă usturoiul cu sare și se pasează într-o pastă. Purtând mănuși de protecție, tocați chile (inclusiv semințe pentru o pastă mai picantă) și într-un castron amestecați împreună cu pasta de usturoi și ingredientele rămase din pasta de condimente.
Faceți 3 tăieturi diagonale de aproximativ 1/4 inch adâncime în fiecare piept de pui și frecați pasta de condimente în tăieturi și peste tot puiul. Marinați puiul, acoperit, 30 de minute la temperatura camerei răcoroase.
Preîncălziți broilerul și tapetați tigaia cu folie.Înjumătățiți ceapa prin capătul rădăcinii și rezervați 1 jumătate pentru sos. Tăiați subțire ceapa rămasă pe jumătate, separând straturile și, într-un castron mic, înmuiați feliile de ceapă în apă cu gheață pentru a le acoperi în timp ce fierbeți puiul.
Aranjați puiul fără aglomerare pe raftul tigaiei pentru pui.
Periați puiul cu 1 linguriță de ulei vegetal și fierbeți aproximativ 3 inci de la căldură 8 minute. Întoarceți puiul și periați cu restul de linguriță de ulei vegetal. Se fierbe puiul până se rumeneste ușor și tocmai se gătește, încă aproximativ 6 minute.
Se toacă suficientă ceapă rezervată pentru a măsura 1 lingură și într-un castron mic se amestecă împreună cu toate ingredientele sosului.
Scurgeți ceapa înmuiată și uscați-o între prosoape de hârtie. Topiți puiul cu felii de ceapă și serviți cu sos de iaurt.
Fiecare porție, inclusiv sos de iaurt, aproximativ 222 de calorii și 5 grame de grăsime.