Tandoori-Piept De Pui Condimentat

Tandoori-Piept De Pui Condimentat
Tandoori-pieptul de pui condimentat este un fără gluten felul principal. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 183 calorii. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați iaurt, cayenne, semințe de coriandru măcinate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma iaurtul simplu cu conținut scăzut de grăsimi, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Melasă De Iaurt ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Tandoori - pui condimentat cu Chutney de roșii-ghimbir, Tandoori la grătar-pui condimentat peste salată verde de Papaya, și Tandoori - pui prăjit la cuptor condimentat (fără cereale) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se toacă usturoiul cu sare și se pasează într-o pastă. Purtând mănuși de protecție, tocați chile (inclusiv semințe pentru o pastă mai picantă) și într-un castron amestecați împreună cu pasta de usturoi și ingredientele rămase din pasta de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De UsturoiPastă De Usturoi
Pastă De CondimentePastă De Condimente
UsturoiUsturoi
Ardei IuteArdei Iute
Carne MăcinatăCarne Măcinată
SemințeSemințe
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Faceți 3 tăieturi diagonale de aproximativ 1/4 inch adâncime în fiecare piept de pui și frecați pasta de condimente în tăieturi și peste tot puiul. Marinați puiul, acoperit, 30 de minute la temperatura camerei răcoroase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Pastă De CondimentePastă De Condimente
Pui întregPui întreg
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
3
Preîncălziți broilerul și tapetați tigaia cu folie.Înjumătățiți ceapa prin capătul rădăcinii și rezervați 1 jumătate pentru sos. Tăiați subțire ceapa rămasă pe jumătate, separând straturile și, într-un castron mic, înmuiați feliile de ceapă în apă cu gheață pentru a le acoperi în timp ce fierbeți puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Pui întregPui întreg
CeapăCeapă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
Pui BroilerPui Broiler
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Aranjați puiul fără aglomerare pe raftul tigaiei pentru pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
5
Periați puiul cu 1 linguriță de ulei vegetal și fierbeți aproximativ 3 inci de la căldură 8 minute. Întoarceți puiul și periați cu restul de linguriță de ulei vegetal. Se fierbe puiul până se rumeneste ușor și tocmai se gătește, încă aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Pui întregPui întreg
1
Se toacă suficientă ceapă rezervată pentru a măsura 1 lingură și într-un castron mic se amestecă împreună cu toate ingredientele sosului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne MăcinatăCarne Măcinată
CeapăCeapă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Scurgeți ceapa înmuiată și uscați-o între prosoape de hârtie. Topiți puiul cu felii de ceapă și serviți cu sos de iaurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
IaurtIaurt
CeapăCeapă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
3
Fiecare porție, inclusiv sos de iaurt, aproximativ 222 de calorii și 5 grame de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
SosSos
4
Gurmand
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista