Tamale de ananas, nuci pecan și nucă de cocos-rom
Tamales cu ananas, nuci pecan și nucă de cocos și rom este un aperitiv fără gluten și lacto ovo-vegetar. Această rețetă face 18 porții cu 193 de calorii, 2 g de proteine și 10 g de grăsime fiecare. Pentru 51 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Această rețetă de la Foodnetwork necesită zahăr brun, zahăr granulat, masa harina și nuci pecan. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 40 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 20%, ceea ce este destul de rău. Încercați tamale dulci cu nucă de cocos și ananas, ananas, nucă de cocos, Banana Rum Delight și Salată cu puf de nucă de cocos și rom cu ananas pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați cojile de porumb într-un vas cu apă fierbinte, folosind o farfurie pentru a le ține scufundate, până când sunt flexibile, 1 oră.
Amestecă masa harina și 1 linguriță de sare în bolul unui mixer cu stand.
Adăugați 10 linguri de unt și 3/4 de cană de apă caldă și amestecați cu accesoriul de paletă până se combină.
Se adauga zaharul granulat, 1/4 cana zahar brun, extractele de migdale si vanilie si scortisoara macinata; se amestecă până se combină, încă aproximativ 1 minut. Acoperiți și dați la frigider.
Faceți umplutura: Fierbeți 1/2 cană de apă și batonul de scorțișoară într-o cratiță până se reduce ușor, aproximativ 10 minute. Topiți restul de 4 linguri de unt într-o tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați restul de 2 linguri de zahăr brun și gătiți, amestecând pentru a se dizolva, aproximativ 1 minut.
Se adauga ananasul, mierea si apa cu scortisoara, inclusiv batonul de scortisoara; gătiți, amestecând, până când amestecul este aproape uscat, aproximativ 5 minute.
Scoateți tigaia de pe foc.
Adăugați romul, apoi reveniți la foc mediu. Înclinați tigaia astfel încât romul să se aprindă (sau țineți un chibrit aprins lângă sos pentru a-l aprinde). Gatiti pana cand ananasul este usor caramelizat, aproximativ 3 minute. Se amestecă nucile pecan; da deoparte la racit.
Scurgeți cojile și uscați. Rupeți fiecare coajă pe lungime într-o bucată de 3 1/2 inci lățime. Rupeți unele dintre coji în exces în 18 fâșii subțiri pentru legături; rezerva resturile de coaja.
Așezați cojile de 3 1/2 inci lățime pe o suprafață curată. Începând cu 1/2 inch de la capătul lat, întindeți 1 lingură de aluat pe o coajă, lăsând un chenar de 1/2 inch pe părțile laterale. Se pune 1 lingură de ananas umplut în centrul aluatului.
Rotiți pe lungime într-un cilindru strâns. Îndoiți capătul îngust; legați cu o fâșie de coajă de porumb pentru a se asigura. Repetați cu cojile rămase, aluatul și umplutura.
Puneți un coș de aburi într-o oală mare umplută cu 1 până la 2 inci de apă. Puneți un castron mic cu susul în jos în coș, apoi aranjați tamalele în picioare în vasul cu aburi, pliate cu partea în jos, sprijinindu-se de bol. Acoperiți cu resturi de coajă, apoi puneți deasupra un prosop de bucătărie umed. Aduceți apa la fiert la foc mediu-mare, acoperiți și gătiți la abur până când tamalele se desprind de coji, aproximativ 40 de minute.
Scoateți din cuptorul cu abur și lăsați să se răcească puțin înainte de a desface.
Fotografie de Kat Teutsch
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca NV Ruinart, Vin. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 89 de dolari pe sticlă.
NV Ruinart , Vin