Taitei largi cu cadourile de la pui: Pappardelle alle Regaglie
Fidea largă cu darurile de la pui: Pappardelle alle Regaglie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $6.06 pe portie, această rețetă acoperă 78% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 149g de proteine, 96G de grăsime, și un total de 3175 calorii. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți pancetta, boabe de piper, parmigiano-reggiano și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, care este mare. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Pappardelle Alle Vongole, Fidea largă chineză cu carne de porc la grătar și ciuperci uscate, și Deschide Larg! Tur-Chicken Club Burgers.
Instrucțiuni
1
Amestecați bucățile de ciuperci într-un castron cu apă rece, lăsați particulele să se așeze și ridicați ciupercile. Repetați cu apă proaspătă până când nu există semne de pietriș sau resturi. Înmuiați ciupercile clătite în apa fierbinte în timp ce carnea se rumeneste. Tapetați o sită mică cu un prosop de hârtie pentru a strecura lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Apă
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Sita
Bol
2
Încălziți uleiul într-o oală grea de 6 litri la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Adăugați pancetta și ceapa, morcovul și țelina. Amestecați-le ocazional în timp ce gătesc, aproximativ 8 minute sau până când ceapa este moale și limpede. Ridicând focul la mediu-mare, sotati legumele inca 5 minute, sau pana incep sa se coloreze. Reduceți focul la mediu și adăugați inimile, gizzardele și ficatul. Gatiti-le foarte incet, Durand 15-20 de minute. Folosiți o spatulă de lemn pentru a scoate sub carne și a o întoarce, împiedicând-o să se lipească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Morcov
țelină
Ceapă
Ficat
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Ridicați ciupercile din lichidul lor, rezervând lichidul. Se amestecă ciupercile, pătrunjelul, usturoiul, frunza de dafin și salvia în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Frunze De Dafin
Pătrunjel
Usturoi
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Se sotează 2 până la 3 minute la foc mediu-mic. Strecurați lichidul de ciuperci în oală. Gatiti pana cand lichidul s-a evaporat. Se amestecă vinul și pasta de roșii. Se amestecă stocul și roșiile. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la mediu. Gatiti 1 ora, sau pana cand gizzardele sunt fragede si sosul este gros, dar nu uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Ciuperci
Tomate
Sos
Stoc
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați apă sau mai mult stoc, dacă este necesar. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Stoc
Apă
7
Lăsați sosul să se răcească puțin de pe foc, apoi îndepărtați grăsimea. Când este gata de mâncare. Aduceți sosul la foc mic și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
8
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Aruncați pappardelle în apa clocotită și gătiți timp de 2 minute, până când este moale, dar încă foarte fermă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pappardelle
Apă
Sare
9
Scurgeți pastele și aruncați în tigaie cu sosul. Se aruncă la foc mediu până se îmbracă corespunzător și se servește cu Parmigiano peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
Paste
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, încălziți uleiul la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
11
Adăugați toate părțile de pui și rumeniți peste tot, amestecând pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Pui
12
Scoateți puiul și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întreg
13
Adăugați morcovii, ceapa și țelina în oală și gătiți până se înmoaie și se rumenesc. Puneți puiul în oală și adăugați 3 litri de apă, pasta de roșii, boabele de piper și pătrunjelul. Se amestecă cu o lingură de lemn pentru a disloca bucățile de pui și legume rumenite de pe fundul tigaiei. Aduceți aproape la fierbere, apoi reduceți focul și gătiți la foc mic până când se reduce la jumătate, aproximativ 2 ore, degresând ocazional excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De Tomate
Boabe De Piper
Legume
Morcov
Pui întreg
Pătrunjel
țelină
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Tigaie
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
14
Se ia de pe foc, se strecoară și se apasă pe solidele cu fundul unei oale pentru a extrage toate lichidele. Se amestecă stocul pentru a facilita răcirea și se lasă deoparte. Puneți la frigider stocul în recipiente mici până la o săptămână sau congelați până la o lună.