Taitei de ghimbir-Scallion Momofuku cu Tofu

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tăiței de ghimbir-Scallion Momofuku cu Tofu. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 32g de grăsime, și un total de 741 calorii. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Serious Eats are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sos de soia, scallions, sare kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați Nu Momofuku Ghimbir Scallion Fidea, Taitei Cu Scallion De Ghimbir, și Taitei Cu Scallion De Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați împreună scallions, ghimbir, 1/4 cană de ulei, 1 1/2 lingurițe de sos de soia, oțet și sare. Acoperiți tofu cu sosul de soia rămas și lăsați-l deoparte. Se lasă să stea la temperatura camerei timp de 15 minute.
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Încălziți restul de 2 linguri de ulei într-o tigaie de 12 inci pe mediu până la sclipire.
Adăugați tofu și gătiți până devin aurii, aproximativ 4 minute în total, întorcând bucățile o dată.
Transferați tofu pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie, apoi gătiți tăiței conform instrucțiunilor pachetului.
Scurgeți tăiței și aruncați-i cu sosul de scallion de ghimbir într-un castron mare.
Transferați în boluri individuale și acoperiți cu tofu.
Serviți cu sriracha, dacă doriți.