Taitei cu creveți pesto Thailandezi
Thai pesto creveți fidea ia în jurul valorii de 20 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară servește 4 și costă $4.3 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 448 calorii. Dacă aveți ulei de susan, împachetați busuioc, creveți rege și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Taitei picante de creveți Thailandezi, Tăiței De Creveți, și Fidea de creveți piperați.
Instrucțiuni
Puneți tăiței într-un castron mare, apoi turnați peste suficientă apă clocotită pentru a acoperi. Puneți deoparte și așteptați ca tăiței să ajungă la o textură al dente. Între timp, puneți busuiocul, coriandrul, arahidele, ardeiul iute, coaja și sucul de tei, uleiul de susan, 1 lingură de ulei de măsline, 2 linguri de apă și un vârf de sare într-un robot de bucătărie și bateți într-un pesto.
Încălziți uleiul rămas într-o tigaie mare antiaderentă și prăjiți rapid creveții timp de 3-4 minute, apoi amestecați pesto-ul.
Scurgeți și adăugați tăiței, condimentați cu piper negru și amestecați bine, astfel încât tăiței să fie complet acoperiți în pesto dacă pare puțin uscat, adăugați un strop de apă fierbinte. Puneți lingura în boluri, stoarceți peste suc de lămâie suplimentar și presărați peste mai mult coriandru, dacă doriți.