Tailandez De Vară Slaw

Tailandez De Vară Slaw
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete asiatice, așa că încercați Thai Summer Slaw. O porție conține 19 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Acesta este adus la tine de retetele mele. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează bine ca o farfurie foarte prietenoasă cu bugetul. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați ardeiul gras tăiat julienne, dovlecelul tăiat julienne, varza napa și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Tailandez De Vară Napa Slaw, Extra Sticky Thai BBQ coaste w / arahide BBQ sos + dulce Thai Ginger Slaw, și Salată De Vară.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti slaw, combinați primele 11 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Pentru a pregăti pansamentul, combinați sucul și ingredientele rămase într-un bol mic; se amestecă cu un bici până se dizolvă zahărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Stropiți peste slaw; aruncați bine pentru a acoperi.
4
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Gabrielskloof Chenin Blanc cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista