Tagliatelle cu Pancetta și păstârnac
Tagliatelle cu Pancettan și păstârnac ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 705 calorii, 32g de proteine, și 28G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,48 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, făină nealbită, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 55 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Încercați Tagliatelle cu Castane, Pancetta și salvie, Rețetă de păstârnac și Pancetta Tagliatelle (cu parmezan și unt), și Prieteni de hrănire: tocană de porc cu cidru tare, păstârnac și Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți aluatul de paste la cea mai subțire setare de pe o mașină de paste.
Tăiați aluatul transversal în fâșii de 1/4 inci.
Așezați tagliatelle pe o tavă de foi care a fost pudrată cu făină de semolă, acoperiți cu un prosop de vase curat și puneți deoparte până când este gata de utilizare.
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, gătiți pancetta la foc mare până când se rumeneste și grăsimea a fost redată, aproximativ 10 minute.
Se adaugă untul și păstârnacul și se sotează la foc mare, fără a agita prea mult tigaia până se rumenesc și ușor crocante, 5 până la 6 minute. Condimentează, după gust, cu sare și piper, adaugă pătrunjelul și gătește cu 1 minut mai mult.
Gatiti tagliatelle in apa clocotita pana cand se inmoaie inca al dente, aproximativ 2 minute.
Scurgeți pastele, rezervând o parte din apa de gătit și adăugați pastele în tigaie cu pancetta și păstârnacul. Aruncați la foc mare pentru a acoperi pastele, adăugând apă de gătit pentru paste, dacă este necesar, pentru a menține forma sosului prea strânsă. Împărțiți în mod egal între 4 boluri de paste încălzite, radeți Parmigiano-Reggiano peste partea superioară a fiecărui bol și serviți imediat.
Movilă 3 căni de făină în centrul unei tăblițe mari din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii, adăugați ouăle. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și începeți să încorporați făina începând cu marginea interioară a puțului. Pe măsură ce încorporați ouăle, continuați să împingeți făina în sus pentru a păstra forma puțului (nu vă faceți griji dacă pare dezordonată). Aluatul se va uni într-o masă shaggy atunci când aproximativ jumătate din făină este încorporată.
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind în primul rând palmele mâinilor.
Adăugați mai multă făină, în trepte de 1/2 cană, dacă aluatul este prea lipicios. Odată ce aluatul este o masă coezivă, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți restul de bucăți uscate. Făinați ușor placa și continuați să frământați încă 3 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Continuați să frământați încă 3 minute, amintindu-vă să vă praf placa cu făină atunci când este necesar. Înfășurați aluatul în folie de plastic și lăsați-l deoparte timp de 20 de minute la temperatura camerei.
Rotiți și formați după dorință.
Notă: nu săriți porțiunea de frământare sau odihnă a acestei rețete, acestea sunt esențiale pentru o pastă ușoară.