Tagliatelle cu lămâie

Tagliatelle cu lămâie
Tagliatelle cu lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 582 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți CR aproxormme fra aprox. che, sare și piper, tagliatelle, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tagliatelle al Sugo di Funghi (Tagliatelle cu ciuperci Ragu), Tagliatelle cu o cârpă de porc cu lămâie 4, și Tagliatelle de dovlecei, lămâie și ardei iute pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti tagliatelle in apa clocotita cu sare pana la al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TagliatelleTagliatelle
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Scurgere.
3
În timp ce pastele se gătesc, radeți coaja de lămâi și stoarceți și rezervați sucul de 1 lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
4
Într-o cratiță, încălziți uleiul de măsline, adăugați coaja și gătiți la foc mic timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Se adaugă CR aproxormme FRA și se aduce la fierbere; se toarnă sucul de lămâie rezervat și se aduce din nou la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme FraicheCreme Fraiche
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
6
Când crema începe să se îngroașe, adăugați parmezanul, condimentați după gust, amestecați bine și gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
7
Adăugați pastele scurse și aruncați pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
8
Serviți imediat.
9
Gust
10
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
11
De când franțuzoaicele gătesc de Madeleine Kamman, 2004 de Madeleine Kamman. Publicat de Ten Speed Press. Madeleine Kamman s-a născut la Paris și și-a început cariera culinară în 1940 la restaurantul mătușii sale din regiunea Touraine din Franța. Un instructor culinar venerat din 1962, Kamman a scris alte două cărți: cina contra cronometru și Noul Making Of A Cook.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MadeleineMadeleine
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista