Tagliatelle cu lămâie

Tagliatelle cu lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.05 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 582 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți CR aproxormme fra aprox. che, sare și piper, tagliatelle, și alte câteva ingrediente pe o parte, puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tagliatelle al Sugo di Funghi (Tagliatelle cu ciuperci Ragu), Tagliatelle cu o cârpă de porc cu lămâie 4, și Tagliatelle de dovlecei, lămâie și ardei iute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti tagliatelle in apa clocotita cu sare pana la al dente.
În timp ce pastele se gătesc, radeți coaja de lămâi și stoarceți și rezervați sucul de 1 lămâie.
Într-o cratiță, încălziți uleiul de măsline, adăugați coaja și gătiți la foc mic timp de 2 minute.
Se adaugă CR aproxormme FRA și se aduce la fierbere; se toarnă sucul de lămâie rezervat și se aduce din nou la fierbere.
Când crema începe să se îngroașe, adăugați parmezanul, condimentați după gust, amestecați bine și gătiți încă un minut.
Adăugați pastele scurse și aruncați pentru a amesteca.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
De când franțuzoaicele gătesc de Madeleine Kamman, 2004 de Madeleine Kamman. Publicat de Ten Speed Press. Madeleine Kamman s-a născut la Paris și și-a început cariera culinară în 1940 la restaurantul mătușii sale din regiunea Touraine din Franța. Un instructor culinar venerat din 1962, Kamman a scris alte două cărți: cina contra cronometru și Noul Making Of A Cook.