Tagliatelle coapte cu talpă: Pasticcio di Tagliatelle e Sogliola

Tagliatelle coapte cu talpă: Pasticcio di Tagliatelle e Sogliola ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă pescatariană servește 4 și costă $ 5.26 pe portie. O porție conține 1028 calorii, 50g de proteine, și 37g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Mergeți la magazin și ridicați frunze de dafin, făină, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 66%, care este solid. Încercați Tagliatelle al Sugo di Funghi (Tagliatelle cu Ragu de ciuperci), Tagliatelle paglian e fieno-paie și fân tagliatelle, și Sole Meuni Otrivre (Filetto di sogliolan al Limone) de la favoritul Lidiei s pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Pregătiți aluatul de paste conform rețetei și rulați la cea mai subțire setare de pe o mașină de rulat paste.
Tăiați foile în fâșii groase de 1/4 inci, praf cu făină de semolă și dați deoparte, acoperite cu un prosop de bucătărie umed, până când sunt gata de utilizare.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, combinați vinul, ceapa, frunzele de dafin și un vârf de sare și piper și gătiți la foc mare până când vinul fierbe.
Adăugați talpa și creveții. Reduceți la foc mic și gătiți timp de 5 minute. Strecurați solidele, rezervându-le și returnați lichidul în tigaie.
Adăugați laptele și aduceți la foc mic.
Odată ce peștele și creveții sunt suficient de reci pentru a se manipula, tăiați creveții în 3 bucăți fiecare și peștele în fâșii. Pune deoparte.
Într-o cratiță cu fundul greu, încălziți jumătate din unt până se topește.
Adăugați făina și amestecați-o timp de 30 de secunde.
Scoateți cratița de pe foc și amestecați amestecul de lapte și vin. Întoarceți tigaia la foc și aduceți la fierbere la foc mic. Gatiti la foc mic timp de 15 pana la 20 de minute.
Se amestecă pătrunjelul și pesmetul și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Aduceți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Gatiti tagliatelle in apa clocotita pana cand se inmoaie inca al dente, aproximativ 2 minute.
Scurgeți pastele și, într-un castron mare, îmbrăcați-le cu 1/3 din sosul de pește.
Într-o caserolă superficială care a fost unsă cu puțin din untul rămas, așezați jumătate din pastele îmbrăcate și acoperiți-o cu peștele gătit și creveții. Puneți un pic de sos peste fructele de mare și acoperiți cu pastele rămase. Acoperiți blatul cu pastele rămase. Topiți untul rămas într-o tigaie mică pe plită și turnați-l peste partea superioară a caserolei.
Coaceți timp de 20 de minute, apoi lăsați să se odihnească timp de 5 minute înainte de servire.
Mound 3 1/2 cani de făină în centrul unei plăci mari de tăiere din lemn. Faceți o fântână în mijlocul făinii și adăugați ouăle și uleiul de măsline. Folosind o furculiță, bateți împreună ouăle și uleiul și începeți să încorporați făina, începând cu marginea interioară a puțului.
Pe măsură ce extindeți fântâna, continuați să împingeți făina de la baza movilei pentru a păstra forma puțului. Aluatul se va uni atunci când jumătate din făină este încorporată.
Începeți să frământați aluatul cu ambele mâini, folosind palmele mâinilor. După ce aveți o masă coezivă, scoateți aluatul de pe placă și răzuiți-l și aruncați resturile de resturi. Refaceți ușor placa și continuați să frământați încă 6 minute. Aluatul trebuie să fie elastic și puțin lipicios. Înfășurați aluatul în plastic și lăsați să se odihnească 30 de minute la temperatura camerei.
Rotiți pastele pe o mașină de rulat paste la grosimea dorită.