Nevoie de un fără gluten, fără lactate și întreg 30 fel principal? Tagliata cu rozmarin și cartofi de usturoi ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 7,46 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 108g de grăsime, și un total de 1530 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet de vin, câteva crenguțe rozmarin, boabe de piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea grosieră, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cruda Sanatoasa ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este extraordinar. Încercați Tagliata cu ochi de coaste la grătar cu Năsturel și cartofi, Tăiați Ribeye cu ulei de măsline, usturoi și ierburi (Tagliata), și Tagliata (tăiat) Ribeye cu ulei de măsline, usturoi și pătrunjel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Strângeți cuișoarele de usturoi cu partea plată a unui cuțit pentru a le zdrobi și a le pune într-o pungă mare de congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
2
Adăugați boabele de piper, apăsând pe ele din afara pungii cu capătul unui știft sau al unei cutii de supă pentru a le zdrobi. Acum adăugați friptura, sferturile de ceapă, uleiul de măsline, oțetul și sosul Worcestershire și amestecați pentru a combina. Sigilați punga și așezați-o într-un vas pentru a preveni scurgerile. Refrigerați timp de aproximativ 12 ore sau marinați la temperatura camerei timp de până la 2 ore. Pasul de marinare este critic, așa că nu-l tăiați scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6 Fripturi De 8 Uncii
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
3
Aduceți friptura la temperatura camerei înainte de a găti pe o tavă timp de aproximativ 6 până la 7 minute pe parte; este greu de spus exact cât va dura, deoarece depinde de modul în care vă place carnea. Îmi place a mea destul de bine încă tremurând și tremurând pe farfurie, așa că fii pregătit să o gătești mai mult dacă vrei carne mai bine făcută. Testați prin împingere înainte de a începe să bateți cuțitele: dacă este foarte moale și bouncy, este albastru; elastic, rar; elastic, dar cu rezistență, mediu-rar până la mediu, în funcție de acea rezistență; greu, bine, știi răspunsul la asta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Scoateți friptura și puneți-o pe o bucată mare de folie, presărați cu sare, apoi înfășurați întreaga parcelă într-o altă bucată de folie și lăsați-o să stea timp de 10 minute înainte de a tăia subțire, transversal (pe diagonală). Aranjați pe o farfurie căptușită cu frunze de rucola. Puneți și o farfurie cu sferturi de lămâie pe masă, pentru a stoarce carnea în timp ce mâncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La Rotisor
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
6 Fripturi De 8 Uncii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Se servește cu cartofi pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
6
Strângeți cuișoarele de usturoi cu partea plată a unui cuțit pentru a le zdrobi și a le pune într-o pungă mare de congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Adăugați boabele de piper, apăsând pe ele din afara pungii cu capătul unui știft sau al unei cutii de supă pentru a le zdrobi. Acum adăugați friptura, sferturile de ceapă, uleiul de măsline, oțetul și sosul Worcestershire și amestecați pentru a combina. Sigilați punga și așezați-o într-un vas pentru a preveni scurgerile. Refrigerați timp de aproximativ 12 ore sau marinați la temperatura camerei timp de până la 2 ore. Pasul de marinare este critic, așa că nu-l tăiați scurt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
6 Fripturi De 8 Uncii
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
8
Aduceți friptura la temperatura camerei înainte de a găti pe o tavă timp de aproximativ 6 până la 7 minute pe parte; este greu de spus exact cât va dura, deoarece depinde de modul în care vă place carnea. Îmi place a mea destul de bine încă tremurând și tremurând pe farfurie, așa că fii pregătit să o gătești mai mult dacă vrei carne mai bine făcută. Testați prin împingere înainte de a începe să bateți cuțitele: dacă este foarte moale și bouncy, este albastru; elastic, rar; elastic, dar cu rezistență, mediu-rar până la mediu, în funcție de acea rezistență; greu, bine, știi răspunsul la asta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Fripturi De 8 Uncii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Scoateți friptura și puneți-o pe o bucată mare de folie, presărați cu sare, apoi înfășurați întreaga parcelă într-o altă bucată de folie și lăsați-o să stea timp de 10 minute înainte de a tăia subțire, transversal (pe diagonală). Aranjați pe o farfurie căptușită cu frunze de rucola. Puneți și o farfurie cu sferturi de lămâie pe masă, pentru a stoarce carnea în timp ce mâncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui La Rotisor
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
6 Fripturi De 8 Uncii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
10
Se servește cu cartofi pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
11
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
12
Spălați și uscați cartofii, dar nu vă deranjați să îi curățați și tăiați-i în zaruri de aproximativ 3/4 inci. Aruncați cu uleiul pe o foaie mare de copt, folosind mâinile pentru a amesteca bine. Introduceți niște crenguțe de rozmarin sfâșiate și prăjiți aproximativ o oră, întorcându-se o dată sau de două ori în acel timp, până când sunt minunat crocante și aurii, dar încă moi în interior. Când au terminat, scoateți-o pe o farfurie mare și presărați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei Rosu
13
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Spălați și uscați cartofii, dar nu vă deranjați să îi curățați și tăiați-i în zaruri de aproximativ 3/4 inci. Aruncați cu uleiul pe o foaie mare de copt, folosind mâinile pentru a amesteca bine. Introduceți niște crenguțe de rozmarin sfâșiate și prăjiți aproximativ o oră, întorcându-se o dată sau de două ori în acel timp, până când sunt minunat crocante și aurii, dar încă moi în interior. Când au terminat, scoateți-o pe o farfurie mare și presărați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch