Tagliarelle cu unt de trufe necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 2 porții cu 1142 calorii, 33g de proteine, și 69G de grăsime fiecare. Pentru $ 1.99 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți parmezan, unt de trufe, paste cipriani tagliarelle și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Încercați Tagliarelle cu unt de trufe, Homar fiert cu unt, Ravioli Muscade de Provence, sos de unt de trufe, și Cupcakes Cu Trufe Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Adăugați 1 lingură de sare într-o oală mare cu apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Între timp, într-o tigaie mare (de 12 inci), încălziți crema la foc mediu până când ajunge la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați untul de trufe, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper, coborâți focul la foarte mic și rotiți untul până se topește. Păstrați cald la foc foarte mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Piper
Sare
4
Adăugați pastele în apa clocotită și gătiți exact 3 minute. (Dacă nu utilizați paste Cipriani, urmați instrucțiunile de pe ambalaj.) Când pastele sunt fierte, rezervați 1/2 cană din apa de gătit, apoi scurgeți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste
Apă
5
Adăugați pastele scurse în tigaia sotată și aruncați-le cu amestecul de trufe-cremă. Pe măsură ce pastele absoarbe sosul, adăugați cât mai multă apă de gătit rezervată, după cum este necesar, pentru a menține pastele foarte cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Paste
Sos
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Serviți pastele în boluri puțin adânci și garnisiți fiecare porție cu o stropire generoasă de arpagic și parmezan ras.