Tagliarelle cu unt de trufe

Tagliarelle cu unt de trufe
Tagliarelle cu unt de trufe necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 2 porții cu 1142 calorii, 33g de proteine, și 69G de grăsime fiecare. Pentru $ 1.99 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți parmezan, unt de trufe, paste cipriani tagliarelle și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Încercați Tagliarelle cu unt de trufe, Homar fiert cu unt, Ravioli Muscade de Provence, sos de unt de trufe, și Cupcakes Cu Trufe Cu Unt De Arahide pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați 1 lingură de sare într-o oală mare cu apă și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Între timp, într-o tigaie mare (de 12 inci), încălziți crema la foc mediu până când ajunge la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați untul de trufe, 1 linguriță de sare și 1/2 linguriță de piper, coborâți focul la foarte mic și rotiți untul până se topește. Păstrați cald la foc foarte mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
PiperPiper
SareSare
4
Adăugați pastele în apa clocotită și gătiți exact 3 minute. (Dacă nu utilizați paste Cipriani, urmați instrucțiunile de pe ambalaj.) Când pastele sunt fierte, rezervați 1/2 cană din apa de gătit, apoi scurgeți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
ApăApă
5
Adăugați pastele scurse în tigaia sotată și aruncați-le cu amestecul de trufe-cremă. Pe măsură ce pastele absoarbe sosul, adăugați cât mai multă apă de gătit rezervată, după cum este necesar, pentru a menține pastele foarte cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
PastePaste
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Serviți pastele în boluri puțin adânci și garnisiți fiecare porție cu o stropire generoasă de arpagic și parmezan ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
ArpagicArpagic
PastePaste
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Se presară sare și piper și se servește imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate24
Revista